Răsturnare de situaţie în cazul Condrea. Martora la accident, audiată la Parchetul instanţei supreme VIDEO

Gabriela Monica Pelin, femeia care susține că a fost martor la accidentul în urma căruia a murit Dan Condrea, declară că mașina condusă de acesta nu avea 150 km/h în momentul impactului cu un copac, ci o viteză mult mai mică.

25 mai 2016, 10:46
Răsturnare de situaţie în cazul Condrea. Martora la accident, audiată la Parchetul instanţei supreme VIDEO

UPDATE Femeia care spune că a fost martor la accidentul în urma căruia a murit Dan Condrea a venit miercuri la Parchetul instanţei supreme, fiind citată pentru a fi audiată, după ce a scris pe pagina sa de Facebook despre accident.

Femeia a scris miercuri pe pagina sa de Facebook că cel care şi-a pierdut viaţa este, cu certitudine, patronul Hexi Pharma:

Şi iar minciuni şi ipoteze false la adresa lui Dan Condrea!!!! Sigur era el, l-am găsit greu în iarba mare şi la câţiva metri era portofelul plin de ţărână şi primul instinct a fost să găsesc un act de identitate să văd dacă este din zonă, dar am găsit doar permisul de conducere şi am citit numele şi CNP-ul. Văzând că este aproape de vârstă mea, m-am gândit să nu aibă copii sau pe cineva în maşină, am căutat, dar nu se vedea nimic nici printre fiare, nici în iarba foarte mare. Asta ca să înţeleagă poporul că nu aveau cum să ajungă actele patronului Hexi Pharma la locul accidentului, cum că n-ar fi fost el. Faţa nu i-am văzut-o deoarece când l-am zărit sub fiare era cu faţa îngropată în pământ lângă maşină. În fond, nimeni nu are dreptul să ia viaţă cuiva!!”, scrie, pe Facebook, femeia care susţine că este cea care a sunat la 112 pentru a anunţa accidentul în care şi-a pierdut viaţa omul de afaceri Dan Condrea.

Ea spune că o „oripilează” „multele speculaţii care se fac, dar şi minciunile spuse unei ţări întregi”.

Acel om nu avea 150 la oră şi l-am văzut cum a dispărut de pe carosabil! Era tot timpul în contact vizual în faţa mea, la 300-400 de metri. Gândiţi-vă că am ajuns la 2 -3 minute la locul cu pricina. Încă zburau piese pe carosabil şi ieşea fum din maşină„, spune femeia, care a postat pe Facebook şi fotografii de la locul accidentului. 

Femeia a mai spus că nu crede în varianta unei sinucideri. Potrivit acesteia, Condrea ar fi încercat să redreseze mașina, dovadă fiind urmele de la fața locului, însă nu înțelege de ce nimeni nu le-a măsurat.

Astfel, femeia spune că, la un moment dat, a fost depășită de o mașină condusă de un bărbat care vorbea la telefon. Ea avea o viteză de 80 km/h, iar cealaltă mașină nu avea mai mult de 100 km/h.

Eu eram cu copilul în mașină și pe șosea nu mai era nimeni decât eu și cealaltă mașină. După ce m-a depășit, pot să spun că l-am văzut mereu în față. Nu am văzut impactul când a intrat în copac, ci am văzut cum a derapat de pe șosea și apoi am auzit o bubuitură. Pur și simplu a dispărut de pe șosea. Au început să zboare tot felul de piese. La locul acela era un biciclist care făcea semne disperate să opresc. Am coborât din mașină cu telefonul în mână și am văzut cealaltă mașină în șanț. Am fugit acolo și domnul cu bicicleta a venit cu mine și i-am zis: haideți să căutăm ceva, pe cineva. Prima dată am căutat să văd dacă există supraviețuitori. Biciclistul a zis că el nu mai poate să coboare că i s-a făcut rău. Bărbatul era cu fața în jos, se vedea spatele și cămașa ruptă. Nu am pus mâna pe el. Am găsit un portofel. Am căutat în portofel și am găsit doar un permis de conducere. Am citit numele — Dan Condrea Alexandru și CNP-ul pentru a-mi da seama de vârsta dânsului”, a declarat femeie pentru Antena 3.

Ea mai susține că a găsit un telefon în iarbă, însă mai era unul care suna continuu.

Femeia a precizat că, imediat după ce a ieșit din mașina sa, a apelat numărul de urgență 112, la ora 18,47.

Potrivit acesteia, la scurt timp de la accident, a venit o mașină cu un polițist de la Rutieră, care trecea întâmplător prin zonă. Ulterior, prima mașină de poliție a ajuns cam la cinci minute, după care au venit alte echipaje și pompierii.

Ea afirmă că a fost dusă, după aproximativ o oră, la secția de poliție împreună cu biciclistul, unde au dat declarații, fără ca de atunci să mai fie chemată de anchetatori.