Răsturnare de situaţie în cazul copiilor educatoarei ucise la grădiniţă. Ce se întâmplă cu micuţii

Au trecut două zile de la crima care a zguduit România, un bărbat ucigându-şi soţia în grădiniţa unde aceasta lucra. În cel mai scurt timp, autorităţile vor decide ce se va întâmpla cu copiii cuplului.

28 ian. 2018, 09:57
Răsturnare de situaţie în cazul copiilor educatoarei ucise la grădiniţă. Ce se întâmplă cu micuţii

Soţii Nicoleta şi Marius Cristian Botan aveau împreună doi copii, o fetiţă în vârstă de cinci ani şi un băiat de un an şi patru luni. Potrivit unor surse judiciare, citate de România TV, în acest moment ei se află în grija unei mătuşi, însă acest lucru ar putea să nu fie definitiv.

Citeşte şi Filmul crimei de la grădiniţă. Detalii şocante din anchetă, ce au făcut ucigaşul şi soţia sa cu câteva ore înainte

În perioada următoare, atât rudele din partea bărbatului, cât şi cele din partea femeii pot depune cereri prin care să ceară custodia celor doi copii. De acolo rămâne în sarcina autorităţilor să decidă în ce familie vor merge micuţii.

Marius Cristian Botan, care şi-a ucis soţia vineri, într-o grădiniţă, cu mai multe lovituri de cuţit, a fost arestat preventiv sâmbătă, pentru 30 de zile. Femeia a fost resuscitată de un echipaj SMURD şi transportată la Spitalul Floreasca, însă ea şi-a pierdut viaţa în timpul operaţiei.