Răsturnare de situaţie în cazul lui Cristian Pomohaci. Ce lucru ULUITOR a ieşit la iveală în legătură cu înregistrarea

Publicat: Luni, 21 August 2017 15:45 // Actualizat: Marţi, 22 August 2017 09:27 // Sursa: romaniatv.net

Apar din ce în ce mai multe informaţii contradictorii în scandalul în care este implicat fostul preot Cristian Pomohaci. Mircea Sime, jurnalist România TV, a stat de vorbă cu părintele şi a aflat o informaţie preţioasă. Există o a doua expertiză care dovedeşte că înregistrarea cu pricina este falsă, realizată înainte ca Pomohaci să fie caterisit.

"Astazi am primit o informatie, având o discuţie telefonică cu parintele, haideţi să îi spune aşa pentru că încă nu avem motivarea de la patriarhie, el nu poate sa se apere inca. Una din aceste expertize a fost realizata în Danemarca, a fost făcută inainte ca Pomohaci Cristian sa fie caterisit. Nu a fost facuta de azi pe maine, a durat. Scopul a fost acela ca să se apere de instanţele bisericeşti, de feţele bisericeşti, nu stim daca Cristian Pomohaci s-a folosit de rezultatul expertizei", a declarat Mircea Sime la România TV.

Citeşte şi Sinodul BOR discută începând de joi situaţia ierarhilor implicaţi în scandaluri sexuale

Scandalul se amplifică. Un apreciat teolog din Cluj a vorbit la România TV despre faptul că oamenii cer înalţilor prelaţi motivarea deciziei de caterisire a lui Cristian Pomohaci.

Înrergistrarea care a apărut acum ceva timp, cu o conversație între Pomohaci și Flaviu, un băiat care susține că era minor când a întreținut relații sexuale cu preotul-cântăreț, a fost trimisă la expertizat, iar recultatele, prezentate sunt de-a dreptul șocante.

Citeşte şi Cristian Pomohaci nu a contestat deocamdată excluderea sa din preoţie

"Aceasta expertiză s-a facut într-un mod foarte serios, pe înregistrarea de 22 de minute. Un reputat laborator european a dat o hârtie care spune foarte clar ca această înregistrare a suferit 28.000 de modificări", sustine Florina Gliga, cea care a comunicat rezultatul în direct la televizor. Femeia a refuzat să arate documentul.

"Este o prostie. Numai să le numeri, 28.000 de intervenții pentru ce? Ce suntem aici? 1000 pe minut", a spus Luis Lazarus.

7 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
23 aug 18:32
Răspunde | Votează email 0 email
Lucian Iordanescu
Spuneti-le desteptilor si suficientilor, in special lui LUIS LAZARUS ca cele 28000 de modificari se refera la pixelii textului trimis laboratorului spre analiza. Am banuit si am primit confirmarea de la laborator ca despre pixeli documentului este vorba. Asa se face analiza printr-un soft specific si se pot dovedi modificarile intr-un text. Insa, idiotii din nascare habar nu au de stiinta numita SEMIOTICA, care se ocupa si de falsificarea textelor.
23 aug 11:18
Răspunde | Votează email -1 email
Moravul
Ehei, ei incearca sa-l scape pe acest sodomit de la noi din Ardeal. O rusine a Mitropoliei Ardealului. Dumnezeu il va judeca pe Pomohaci! Asta nu este decat inceputul! O sa vedem cu totii in curand!!!
22 aug 19:57
Răspunde | Votează email 1 email
Eugeniu
Rasturnarea pe dreaq...si terminati odata, pe geambasul asta de cai(a se citi afacerist) in cunosc de cand era minor. De atunci se stia de apucaturile lui de poponar. Si doi, de ecscrocheriile lui si de apartamentele lui de milioane de euro, nu mai vorbeste nimeni? DNA-ul ar trebui sa vorbeasca.
22 aug 14:14
Răspunde | Votează email 1 email
contra
Eu tot nu inteleg care e rasturnarea!
22 aug 08:50
Răspunde | Votează email 0 email
un crestin
FlorinA ERA PERSOANA DE INCREDERE A LUI POMOHACI,asa ca nu mai credeti in mesajele ei.
21 aug 23:04
Răspunde | Votează email 3 email
hmmmmm
Popa asta ardelenesc este o rusine chiar pentru faptul ca canta manele in loc de colinde . Numai niste manelisti semianalfabeti ii tin partea .
21 aug 20:33
Răspunde | Votează email 2 email
Simedru
Trebuie sa precizam, ca la Cluj "domneste" Mitropolitul +Iomica, amntul popei-politai Augustin Capalnas, care a fost si Arhiepiscopul Albei-Iulia, cand Pomohaci isi facea "mendrele" cu minori! De fapt Pomohaci, era "sarea si piperul" sesiunilor de Hora Calugareasca a lui +Ionica, ca era chemat sa cante, in timp ce "Inalti Prea Sfintitii intrau in orgasm"!
1
EUR
4.6663
RON
20 Jun
noapte 18 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H