Răsturnare de situaţie în cazul fetiţei ucise de olandez în Dâmboviţa. Părinţii copilei deschid un nou proces

Decizie de ultimă oră în cazul fetiţei de 11 ani din judeţul Dâmboviţa ucise de un cetăţean olandez. Familia micuţei s-a decis să dea în judecată familia criminalului. Vineri, părinţii Adrianei au fost chemaţi la Parchetul General, iar procurorii le-au arătat dovezile ofoiciale care demontrează că olandezul s-a sinucis la scurt timp după ce a violat-o şi ucis-o pe fetiţă.

RomaniaTV.net
22 nov. 2019, 10:24
Răsturnare de situaţie în cazul fetiţei ucise de olandez în Dâmboviţa. Părinţii copilei deschid un nou proces

Tatăl şi mama Adrianei s-au prezentat, vineri dimineaţă, la Parchetul General pentru a discuta cu procurorii.

„Este mort. Într-adevar aşa este. Are acte în Olanda, ne-au aratat au acte din Olanda, sunt traduse, si in engleză, şi in română. Am vazut si eu care este problema cu adevarat, stateam mereu cu suspans, ca o fi mort, n-o fi mort. Nu am dat declaraţii. Ne-a dat dosarele, am văzut, le-am citit”, a declarat tatăl Adrianei la ieşirea de la Parchet. 

Tatăl Adrianei a anunţat, de asemenea, că va cere despăgubiri de la familia olandezului.

„Dacă se poate să ne dea şi nouă ceva, că, ştiţi şi dumneavoastră, suntem săraci. Nu avem şi noi la pomeni, la astea. Dacă e ceva, bine, dacă nu. (…) Noi nu cerem nicio sumă, ce o vrea legea. Ar fi bine să ne dea. (…) Are ceva bunuri. Are moştenitori, are o fată, are soţie”, a spus tatăl.

Chiar dacă cetăţeanul olandez s-a sinucis în Olanda la câteva zile după moartea fetei, ancheta continuă pentru că procurorii din România vor să afle dacă a avut complici în România.

Mihaela Adriana Fieraru, în vârstă de 11 ani, din Gura Șuții, judeţul Dâmboviţa, a fost dată dispărută la mijlocul lunii septembrie. Fata ieşise de la şcoală şi se întorcea acasă. După trei zile de căutări, fetiţa a fost găsită decedată pe un câmp. Copila prezenta urme de violență pe corp, iar medicii legişti au stabilit că fetiţa de 11 ani a murit sugrumată. De asemenea, legiştii au stabilit că fetiţa fusese şi abuzată sexual.

Detalii şocante în cazul fetiţei răpite. Adriana a murit în chinuri groaznice

Principalul suspect în acest caz, un cetăţean olandez în vârstă de 46 de ani, care a părăsit România la scurt timp după uciderea Adrianei, s-a sinucis în Olanda la scurt timp. Visscher a murit după ce a intrat frontal cu mașina sa, un BMW decapotabil, într-un camion.