Răsturnare de situaţie în cazul înjunghierii fiicei lui Adrian Enache. Nimeni nu se aştepta la asta după atac

Noi detalii uluitoare despre atacul fiicei lui Adrian Enache! Adolescenta nu a făcut plângere de tentativă de viol împotriva paznicului libanez care a atacat-o. Totuşi, anchetatorii îl cercetează pe bărbat şi pentru această acuzaţie.

13 iul. 2014, 05:49
Răsturnare de situaţie în cazul înjunghierii fiicei lui Adrian Enache. Nimeni nu se aştepta la asta după atac

În urma declaraţiei dată de Diana Enache, au ieşit la iveală mai multe indicii care i-au condus pe poliţiştii la concluzia că fata ar fi fost agresată sexual. Ea le-a povestit anchetatorilor cum a atacat-o bărbatul. Acesta i-a pus mâna la gură, iar ca să scape, fata l-a muşcat. Apoi, paznicul a încercat să şteargă urmele de sânge din apartament, în încercarea de a-i trimite pe anchetatori pe o pistă falsă, aceea că incidentul s-ar fi petrecut pe scara blocului. Agresorul este arestat preventiv pentru 30 de zile.

Diana Enache, fiica artistului Adrian Enache, a fost agresată sâmbătă trecută, în scara blocului în care locuia tatăl ei, în zona Băneasa din Capitală chiar de portarul clădirii. Bărbatul a agresat-o şi a tăiat-o cu cuţitul la mână. Bărbatul a fost arestat pentru 29 de zile în cursul dimineţii de duminică. Tânăra este internată la spitalul Floreasca din Capitală.

Agresorul Dianei Enache este un cetăţean libanez în vârtă de 46 de ani şi este portar în complexul rezidenţial în care locuieşte Adrian Enache.

Fiica lui Adrian Enache l-a chemat în ajutor pe paznicul complexului, atunci când a văzut că nu are curent în locuinţă. Au mers împreună la panoul electric, iar când a văzut că nu o poate ajuta, fata s-a luat la ceartă cu paznicul. Bărbatul de origine libaneză susţine că fata l-a jignit. De nervi, Kanan Ali a atacat-o.

Citeşte şi Fiica lui Adrian Enache s-a făcut mare şi…extrem de sexy FOTO

Vinovatul şi-a recunoscut fapta, motivând că fata lui Adrian Enache a fost extrem de nepoliticoasă și el nu a mai suportat-o, aşa că a atacat-o. Diana Enache a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a rămas sub supravegherea medicilor.