Răsturnare de situaţie în cazul Ioanei Vonica, soţia omului de afaceri care s-a SINUCIS, la Sibiu

Văduva omului de afaceri Ilie Vonica nu va putea participa la înmormântarea soţului ei, însă va putea sta trei ore la priveghi, sub paza politiştilor, informează România TV.

RomaniaTV.net
07 iun. 2014, 12:50
Răsturnare de situaţie în cazul Ioanei Vonica, soţia omului de afaceri care s-a SINUCIS, la Sibiu

Ioana Vonica va putea lua parte la priveghiul soţului ei. Decizia de a o escorta pe vaduva omului de afaceri Ilie Vonica la priveghi a fost luată de Poliţia Capitalei, după ce magistraţii Curţii de Apel au admis recursul procurorilor şi au respins cererea de eliberare depusă de Ioana Vonica pentru a putea participa la înmormântarea şoţului ei, Ilie Vonica, omul de afaceri care s-a sinucis zilele trecute la Sibiu.

În timp ce Ioanei Vonica, soţia omului de afaceri care s-a sinucis la Sibiu, i-a fost respinsă cerere de eliberare, detalii cutremurătoare privind ultimele clipe de viaţă ale lui Ilie Vonica ies la iveală.

Citeşte şi: Detalii cutremurătoare despre ultimele clipe din viaţa lui Ilie Vonica, milionarul care s-a SINUCIS la Sibiu

Ilie Vonica s-a sinucis marți după-amiază, aruncându-se în cap de pe mansarda casei sale. Sicriul medicului Ilie Vonica a fost depus miercuri în capela cimitirului Bisericii din groapă. Omul de afaceri sibian a lăsat în urma sa o scrisoare de cinci pagini, în care menţionează de scandalul reţetelor false, în care este implicată soţia sa, Ioana Vonica. Gestul lui Ilie Vonica a venit la 24 de ore după ce a aflat că soţia sa, Ioana Vonica, va rămâne în închisoare, în urma deciziei Curţii de Apel Bucureşti, care a respins contestaţiile celor nouă persoane arestate în dosarul reţetelor false. În acest dosar, statul a fost prejudiciat cu 3,5 milioane de euro.

Ilie Vonica va fi înmormântat duminică la cimitirul de la Biserica din Groapă de pe strada Justiției din Sibiu.