Răsturnare de situaţie în familia Guţă: Narcisa va AJUNGE după GRATII!

Narcisa Guţă riscă să stea mulţi ani după gratii, dacă judecătorii o vor găsi vinovată în scandalul cu Beyonce de România. Cu toate că Mădălina Dumitru îşi retrăsese plângerea penală împotriva Narcisei Guţă, situaţia sa schimbat radical, deoarece cazul celor două iubite ale manelistului Nicolae Guţă a fost foarte mediatizat.

RomaniaTV.net
04 mart. 2015, 09:07
Răsturnare de situaţie în familia Guţă: Narcisa va AJUNGE după GRATII!

Narcisa Guţă riscă 12 ani de închisoare, dacă va fi găsită vinovată în dosarul penal care i-a fost deschis recent de judecători.

Narcisa lui Nicolae Guţă, acuzată de proxenetism. Iubita manelistului riscă ani grei de închisoare

Procurorii cer pedeapsa maximă pentru soţia lui Nicole Guţă, fiindcă fapta comisă este una dintre cele mai grave, potrivit art. 234 din Codul Penal. Mai mult decât atât, judecătorii au constatat că „legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul întocmit la data de 18.12.2014 de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu prin care s-a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatei Balaban Narcisa pentru săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi loviri sau alte violenţe”, se arată în cererea urmării penale. În plus, judecătorii au respins toate excepţiile şi cererile formulate de Narcisa Guţă, prin avocatul ales, informează cei de la SpyNews.

Citeşte şi  Care este legătura dintre Narcisa Guţă şi Elena Udrea? „Scoate televizorul din priză şi începe să tremure!”