Răsturnare de situaţie. Mesajul primit de antrenorul Nicolae Dică de la Gigi Becali după ce FCSB a ratat titlul

Nicolae Dică, antrenorul FCSB, a declarat la finalul sezonului că echipa sa a pierdut titlul la Iaşi, unde roş-albaştrii au fost învinşi cu 0-1 de Poli. În acelaşi timp, Dică a menţionat faptul că patronul i-a transmis că doreşte să-i prelungească înţelegerea care-i va expira la 30 iunie.

21 mai 2018, 05:51
Răsturnare de situaţie. Mesajul primit de antrenorul Nicolae Dică de la Gigi Becali după ce FCSB a ratat titlul

„La meciul cu Iaşi s-a jucat campionatul. Aveam două puncte avans, dar nu am reuşit să scoatem niciun egal, deşi în ultimele zece minute am jucat cu un om în plus. Clar este vina mea că nu am câştigat campionilor. Eu am contract până pe 30 iunie, vom vedea dacă voi fi ofertat de club să rămân în continuare. Patronul mi-a spus că vrea să mă păstreze indiferent de rezultat.

Nicolae Dică: Dacă rămân la Steaua, am multe lucruri pe care vreau să le vorbesc cu Gigi Becali

Sunt mândru că l-am antrenat pe Teixeira pentru că nu-l cunoşteam personal. Am rămas impresionat de ce poate face acest jucător. Este un profesionist. Chiar dacă are 38 de ani, nu se vede acest lucru. Poate ajuta echipa în continuare” – a spus Nicolae Dică la Telekom Sport.

FCSB a câştigat cu 1-0 partida jucată cu Astra graţie golului marcat de Gnohere în minutul 40. Nu a fost suficient însă, roş-albaştrii încheind sezonul pe locul 2 pentru al treilea sezon la rând.

Gigi Becali, prima reacţie după ratarea titlului în Liga 1: Am avut patru meciuri cu CFR-ul şi în niciunul nu am condus