RATB a cumpărat echipamente şi licenţe software pentru sistemul său de taxare cu peste 3,3 milioane lei

Regia Autonomă de Transport Bucureşti a achiziţionat echipamente şi licenţe software pentru platforma centrală a sistemului său de taxare cu peste 3,3 milioane de lei, potrivit unui anunţ publicat miercuri în SEAP.

RomaniaTV.net
08 aug. 2018, 17:18
RATB a cumpărat echipamente şi licenţe software pentru sistemul său de taxare cu peste 3,3 milioane lei

În acest sens, printr-o procedură de licitaţie deschisă, au fost atribuite două contracte cu o valoare totală de 3.347.279 de lei, fără TVA.

Conform anunţului citat, pentru furnizarea de echipamente a fost atribuit un contract societăţii Producton SRL, cu o valoare totală finală de 980.000 de lei, fără TVA, iar pentru furnizarea de licenţe software a fost atribuit un contract societăţii Phoenix IT SRL (2.367.279 de lei, fără TVA).

Echipamentele şi licenţele software trebuie să fie livrate la locaţii RATB de pe raza municipiului Bucureşti, până la 30 noiembrie.

Printr-o altă procedură de licitaţie deschisă, RATB a achiziţionat patru staţii de spălare automată pentru autobuze, care trebuie livrate la autobazele Obregia, Alexandria, Nordului şi Ferentari, până cel târziu la 30 noiembrie, conform unui alt anunţ, care a fost publicat marţi în SEAP.

În acest sens, a fost atribuit un contract societăţii Eurocleaner Service & Engineering SRL, cu o valoare totală finală de 1.769.200 de lei, fără TVA.

În cazul ambelor licitaţii, criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut, iar principalele modalităţi de finanţare sunt reprezentate de bugetul local.