RATB: Mijloacele de transport în comun sunt SIGURE. Vehiculele defecte vor fi reparate din iunie

"Nu vă mai putem transporta în siguranţă!" Acesta a fost mesajul pe care bucureştenii l-au putut citi luni, în mijloacele de transport în comun. RATB susţine, pe de altă parte, că mijloacele de transport în comun nu pun în pericol siguranţa călătorilor. De asemenea, Regia a anunţat, într-un comunicat de presă, că din a doua jumătate a lunii iunie va începe programul de reparare a vehiculelor defecte care nu pot fi puse în prezent în circulație.

26 mai 2015, 08:42
RATB: Mijloacele de transport în comun sunt SIGURE. Vehiculele defecte vor fi reparate din iunie

RATB a reacţionat la protestul sindicatuluid e luni. „Dorim să asigurăm încă o dată publicul călător că toate mijloacele de transport aflate în acest moment în circulaţie în reţeaua RATB îndeplinesc standardele de siguranţă impuse de legislaţia în vigoare şi au reviziile tehnice efectuate.

De asemenea, având în vedere finalizarea procedurilor de achiziţionare a pieselor de schimb necesare, începând din a doua jumătate a lunii iunie, RATB va demara programul de reparare a vehiculelor ce prezintă defecţiuni şi care în prezent sunt imobilizate.

În acest context, prioritatea maximă a managementului RATB este derularea tuturor programelor de reparare şi întreţinere a parcului circulant, astfel încât să putem acoperi în mod corespunzător cererea toate liniile şi să oferim condiţii mai bune de transport călătorilor noştri”, precizează RATB într-un comunicat.

 

PROTEST la RATB: Bucureştenii, avertizaţi că transportul în comun ar putea fi suspendat