RATB schimbă macazul! Ce vom auzi în timpul călătoriei cu tramvaiul, în Capitală

SISTEME DE INFORMARE PE TRAMVAIELE RATB. Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) intenţionează să introducă noi facilităţi pentru călătorii care utilizează mijloacele de transport în comun. Astfel, bucureştenii care vor circula cu tramvaiul în Capitală vor fi informaţi auditiv şi vizual asupra staţiilor care urmează pe traseu, la fel cum se întâmplă şi în autobuzele RATB. Noile sisteme de informare au fost deja cumpărate de Regie. 

22 iun. 2016, 09:18
RATB schimbă macazul! Ce vom auzi în timpul călătoriei cu tramvaiul, în Capitală

SISTEME DE INFORMARE PE TRAMVAIELE RATB. Regia Autonomă de Transport bucureşti (RATB) a cumpărat noi sisteme de informare a călătorilor. Astfel, persoanele care vor utiliza tramvaiele RATB vor fi informate în timp real asupra staţiilor care urmează pe traseu, informarea fiind făcută atât vizual, cât şi auditiv.

SISTEME DE INFORMARE PE TRAMVAIELE RATB. „Fiecare sistem pentru informarea vizuală şi auditivă a călătorilor se va compune din următoarele schipamente:

– indicator exterior de traseu frontal – panou cu leduri

– indicator exterior de traseu lateral – panou cu leduri

– indicator exterior de traseu posterior – panou cu leduri

– indicator interior – panoul cu leduri

– unitate de voce

– difuzoare de interior – set de cinci bucăţi pe vagon

– goarne de exterior – set de trei bucăţi pe vagon

– microfon

– unitate de comandă şi control

– antennă GPS”, se menţionează în caietul de sarcini aferent licitaţiei realizate de RATB. 

SISTEME INFORMARE TRAMVAIE RATB. Noile sisteme de informare audio şi video urmează să fie instalate pe toate tramvaiele RATB, după cum anunţă reprezentanţii Regiei. 

Contractul privind dotarea tramvaielor cu sisteme noi de informare a pasagerilor a fost atribuit firmei THOREB INFORMATION SYSTEMS, pentru care RATB va plăti în total 143,619.2 RON fără TVA.