Anunţ ŞOC despre RAUL RUSESCU. „Este O TRAGEDIE!”

Raul Rusescu este în depresie şi se teme pentru viitorul carierei sale, după accidentarea pe care i-a provocat-o Gabi Mureşan în meciul ASA-Steaua 1-0, a declarat Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al celor de la Steaua.

26 nov. 2014, 06:37
Anunţ ŞOC despre RAUL RUSESCU. „Este O TRAGEDIE!”

„Pentru Rusescu e o tragedie. El a venit sub formă de împrumut, a prins o formă sportivă foarte bună destul de repede, marca goluri, era pe val şi dintr-o dată a venit o accidentare destul de gravă, care îl pune în imposibilitatea de a şti când se va recupera. E foarte dificil să dai un pronostic. Cred că nici medicii nu pot să dea un pronostic. Deocamdată, el e în recuperare, nu are voie să facă niciun efort, e foarte sensibil în partea în care a fost operat la ochi. Este deprimant pentru el şi pentru toţi cei din jur”, a declarat Duckadam.

Preşedintele de imagine al Stelei a mai spus că echipele care vor dori să îl transfere de acum încolo pe Raul Rusescu vor fi mult mai sceptice, după această accidentare gravă.

Duckadam crede că şi Mureşan trece printr-o perioadă dificilă: „Îl înţeleg şi pe el, trece printr-o perioadă grea. Este un jucător mai agresiv, nu a fost prima lui intrare mai tare, dar probabil ăsta e jocul lui. Eu cred că Mureşan a vrut să îl lovească pe Rusescu, dar nu atât de tare. Cu siguranţă nu a vrut să îl nenorocească, cred că regretă şi el!”.