RĂZBOI cu topoare şi bâte în plină stradă. NOUĂ răniţi au ajuns în spital

O bătaie cu topoare şi bâte a avut în Teleorman, unde două familii rivale s-au răfuit sub privirile îngrozite ale vecinilor. Martorii au chemat poliţia, iar mai multe echipaje au intervenit ca să-i calmeze pe bătăuşi.

16 apr. 2014, 06:31
RĂZBOI cu topoare şi bâte în plină stradă. NOUĂ răniţi au ajuns în spital

Conflictul mocnea de o lună între cele două familii rivale din localitatea Măgura, informează România TV. Bătăuşii au fost văzuţi când au apărut înarmaţi pe stradă.

„Au oprit maşina, s-au dat jos, aveau nişte sape, un topor şi nişte bâte”, a spus un martor la incident. Membrii celor două familii s-au luat la bătaie. Au lovit în stânga şi-n dreapta şi au făcut prăpăd.

Citeşte şi Cinci persoane, reţinute după SCANDALUL cu BÂTE din benzinăria oraşului Bolintin Vale VIDEO

Răniţii spun că la mijloc este o reglare de conturi, după un conflict mai vechi.

„Am facut un dosar penal, m-au bătut acum două luni. Mi-au dat în dantura cu băţul şi de necaz că am facut dosar penal, acum au necaz pe mine”, a spus unul dintre cei răniţi.

Mai multe echipaje ale poliţiei au sosit la faţa locului pentru a aplana conflictul. „Au găsit trei persoane de sex masculin cu răni sângerânde, iar în urma audierii aceştia au declarat ca au fost loviţi cu ciomegele de către alte şapte persoane”, a declarat Teodora Dragole, purtător de cuvânt al IPJ Teleorman.

Răniţii au ajuns la spital. „Răniţii au fost aduşi cu trei echipaje de ambulanţă. Nouă persoane. Doi dintre ei au fost mai grav”, a spus Cătălin Dumitraşcu, reprezentant Spitalul Judeţean de Urgenţă Teleorman. 

Citeşte şi SCANDAL MONSTRU la spitalul din Botoşani. Un pacient agresiv a fost încătuşat VIDEO

Poliţiştii monitorizată permanent localitatea, întrucât conflictul poate reizbucni oricând.