Război în instanţă pentru copilul Elodiei Ghinescu. Vezi ce se poate întâmpla cu Patrick

Scandalul dintre rudele lui Cioacă şi cele ale Elodiei continuă. Judecătorii din Piteşti au decis să îl audieze vineri pe micuţul Patrick, după ce, la termenul de joi, avocaţii celor două familii nu au ajuns la niciun rezultat. Mama Elodiei susţine că familia lui Cioacă îi interzice să îl vadă pe copil deşi nu s-a stabilit încă tutorele

29 ian. 2015, 06:55
Război în instanţă pentru copilul Elodiei Ghinescu. Vezi ce se poate întâmpla cu Patrick

Familia Elodiei Ghinescu a depus o cerere de ordonanţă preşedenţială prin care solicită încredinţarea lui Patrick, băieţelul de 10 ani al lui Cristian Cioacă. Mama Elodiei susţine că nu este bine îngrijit şi acuză că nu i se permite să-l vadă. Copilul de află în grija surorii lui Cioacă din 2011.

Cele două familii se vor întâlni vineri la Judecătoria Ploieşti.

Citeşte şi: Informaţie BOMBĂ despre cadavrul Elodiei Ghinescu. Poliţiştii reiau căutările

Informaţie bombă în cel mai controversat dosar de dispariţie din România. Elodia Ghinescu ar putea fi căutată şi în Marea Neagră. Este locul indicat de un apropiat al lui Cristian Cioacă, cu care fostul poliţist mergea la pescuit, informează România TV.

Un prieten al lui Cristian Cioacă le-a spus poliţiştilor că acesta ar fi aruncat cadavrul Elodiei în Marea Neagră, asta pentru că poliţistul mergea foarte des la pescuit pe litoral.

Bărbatul le-a mai spus poliţiştilor că trupul neînsufleţit al avocatei a fost aruncat într-un sac legat cu plumb, astfel încât să nu poată fi găsit.

Citeşte şi Lovitura FINALĂ pentru Cristian Cioacă. Ce a decis Înalta Curte

În acest moment nu se pune problema reluării căutărilor, însă dacă poliţiştii vor considera că această nouă mărturie este suficient de bine fundamentată atunci ar putea să reînceapă căutările care au fost sistate în 2013, atunci când Cristian Cioacă a fost trimis în judecată.

Au fost cinci ani în care autorităţile au căutat cadavrul Elodiei Ghinescu peste tot, luându-se după orice pistă care ar fi putut să îi ajute să dea de urma fostei avocate.

Citeşte şi Dezvăluiri INCREDIBILE despre ELODIA. O avocată celebră face mărturisiri în premieră