Război între Cornel Galeş şi familia Ilenei Ciuculete. Acuzaţii grave îi sunt aduse soţului artistei

La trei luni de la moartea Ilenei Ciuculete, familia cântăreţei şi Cornel Galeş e în război. Mai mult de atât, mama artistei susţine că Ileana ştia de boala necruţătoare de zece ani, însă n-a avut timp să meargă la medici.

21 iun. 2017, 16:50
Război între Cornel Galeş şi familia Ilenei Ciuculete. Acuzaţii grave îi sunt aduse soţului artistei

„Nu mi-a spus că face parastas. Măcar cu o zi, două, trei să ne fi spus că ne strângeam şi noi. Nu ştiu ce a urmărit. Eu am sunat să văd ce face şi aşa şi mi-a spus că îi face perfuzii Ilenei. În fiecare zi, când sunam să văd ce face, îmi spunea „Uite, bine, a venit iar asistenta să-i facă o perfuzie.”. Mi-am dat seama că nu e bine şi am sunat, dar nu mi-a mai răspuns. E foarte vinovat de moartea Ilenei. Îi spunea: „Ia o ţuiculiţă, să vezi cum te face Corneluş bine”. Eu i-am spus în faţă, cu durere mare: „De ce nu mi-ai spus şi mie să fi vorbit şi eu cu ea când era în viaţă?” Nu m-a anunţat şi sunt îndurerată. O s-o plâng până când m-oi duce la mormânt. Nu e adevărat că a vândut aurul pentru a plăti datorii şi pentru a mă opera. Mi-a trimis doar 10 milioane, dar eu am mulţi ani de când sunt operată. Când a venit la mine la spital, mi-a spus că se simte rău şi că merge la control, dar nu mai reţin ţara în care merge. Ştia că e bolnavă, dar mergea pe picioarele ei şi n-a mers. Mereu spunea că merge şi mereu amâna.”, a spus mama Ilenei Ciuculete, în cadrul unei emisiuni, potrivit wowbiz.ro

De cealaltă parte, însă, fratele cântăreţei susţine că artista ştia de boală de zece ani, iar Cornel o trata cu o „ţuiculiţă”.

„Nu mai sunt eu. Când s-a operat mama, acum 10 ani de zile, Ileana a plecat cu Cornel în Austria. De Crăciun ne-am întâlnit, pentru că mama a fost operată de Moş Nicolae. I-a spus că pleacă în Austria, la un control de rutină, probabil nu se simţea bine şi trebuia să urmeze un stil de viaţă sănătos. Trebuia să meargă mereu în Austria şi îmi spunea că „Mă, Dădică, nu cred că o să mai ai mult timp să-mi spui aşa. Mă, Auraş, nu am timp. Sunt nunţi.” Nu ştiu cine o obliga. Mereu am fost lângă ea şi după accident. M-a îndepărtat şi de copiii surorii mele şi de mama mea.”, a mărturisit Aurel, fratele artistei.

Cornel Galeş neagă toate acuzaţiile şi spune că soţia lui i-a spus, pe patul de moarte, să stea departe de familia ei: „Mi-a zis să mă degrevez de această relaţie. El a făcut numai chestii distructive. Mugurel e acolo, poate să recunoască.”, a spus Cornel.

Citeşte şi Cornelia Catanga, vizitată de Ileana Ciuculete, din lumea celor morţi: „Mi-a spus că…”