Război între două grupări interlope din Focşani. Patru persoane au murit în urma unei bătăi cu furci şi cu topoare VIDEO

Patru persoane din Focşani au murit, în noaptea de marţi spre miercuri, în urma unei bătăi între două grupări interlope, victimele - trei bărbaţi şi o femeie - fiind lovite cu furci şi cu topoare.

RomaniaTV.net
28 iun. 2017, 05:06
Război între două grupări interlope din Focşani. Patru persoane au murit în urma unei bătăi cu furci şi cu topoare VIDEO

UPDATE: Primarul din Focşani, Cristian Misăilă, a declarat, miercuri, pentru News.ro că în conflictul în urma căruia patru oameni au fost ucişi sunt implicaţi membrii unei familii de romi care au mai provocat scandaluri, însă niciodată atât de violente. Primarul spune că acest conflict – în care au fost folosite topoare, bâte şi cuţite – este cel mai sângeros din ultimii 20 de ani şi că nu putea fi prevenit întrucât „nu se poate pune câte un poliţist la uşa fiecăruia”.

„Este un incident cu totul neprevăzut, un incident fără precedent în municipiul Focşani, o răfuială între membrii unor familii de romi. Din păcate, acest condlict s-a soldat cu decesul a patru cetăţeni. Din informaţiile pe care le am, scandalul ar fi pornit din cauza geloziei, a fost un conflict spontan, care acum este sub cercetarea anchetatorilor. Au fost deja prinse mai multe persoane, care acum se află la Parchet”, a afirmat primarul, potrivit news.ro.

Surse din rândul anchetatorilor susţin că scandalul ar fi pornit de la o femeie care şi-a părăsit bărbatul pentru un altul.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vrancea, Bogdan Toader, incidentul a izbucnit în jurul orei 00.30, pe strada Gheorghe Doja din Focşani, între membrii a două grupări interlope, pe fondul consumului de alcool şi cel mai probabil din cauza unor neînţelegeri mai vechi.

În conflictul izbucnit între cele două grupări – una dintre ele cunoscută sub numele Mustafa – au fost folosite furci şi topoare.

Trei bărbaţi au fost loviţi cu topoarele şi au decedat pe loc, în timp ce o a patra persoană, o femeie, a fost preluată de medici şi transportată la Spitalul Judeţean din Focşani, având o plagă înjunghiată. Femeia, în vârstă de 44 de ani, a decedat la scurt timp, la unitatea medicală.

Conform sursei citate, doi dintre agresori au reuşit să fugă cu un autoturism şi au fost prinşi de poliţişti în localitatea Dumbrăveni, iar alţi cinci bărbaţi implicaţi în conflict au fost ridicaţi de către anchetatori de acasă sau din trafic şi duşi la Parchet, unde sunt audiaţi miercuri dimineaţă. De asemenea, alte cel puţin două persoane sunt căutate şi ar urma să fie duse la Parchet pentru a fi audiate.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vrancea a precizat că pentru prinderea suspecţilor poliţiştii şi jandarmii fac filtre în tot judeţul.

Poliţiştii spun că este cel mai grav incident produs în ultimii 20 de ani în Focşani.

Citeşte şi Scandal cu bâte şi coase în Dâmboviţa. Opt persoane au fost reţinute