Război pe averea fostului afacerist Cătălin Chelu. Mama şi iubitele acestuia au deschis 400 de procese pentru împărţirea banilor

La trei ani de la moartea lui Cătălin Chelu, iubitele şi mama acestuia au început nu mai puţin de 400 de procese pentru împărţirea banilor. Totul a pornit, se pare, de la faptul că apropiatul lui Sorin Ovidiu Vântu a lăsat în urmă 10 copii care au dreptul la câte o parte din averea impresionantă a acestuia.

RomaniaTV.net
06 dec. 2017, 08:52
Război pe averea fostului afacerist Cătălin Chelu. Mama şi iubitele acestuia au deschis 400 de procese pentru împărţirea banilor

După moartea lui Cătălin Chelu, cele 5 femei cu care a avut relaţii de-a lungul vieţii, dar şi mama afaceristului au deschis mai multe procese pentru a primi câte o parte din avere. După ce concubinele acestuia făcuseră front comun contra mamei, ele au devenit duşmance, iar acum şi-au intentat procese reciproc. Astfel, judecătorii trebuie să dea soluţii acum pentru 400 de dosare, scrie Cancan.ro.

Averea pentru care se luptă femeile este una impresionantă. Apropiatul de după revoluţie al lui Sorin Ovidiu Vântu ar fi strâns nu mai puţin de un miliard de euro. Banii aceştia ar urma să se împartă la cei 10 copii pe care îi are, mai exact şase băieţi şi patru fete, din care 8 îi poartă numele. 

Cătălin Chelu a murit la sfârşitul anului 2014 în Iordania. Afaceristul avea grave probleme de sănătate. El a fost acuzat că prelua fabrici pe care ulterior le falimenta lasand fără loc de munca sute de oameni.