RĂZBOI pe banii lui Dinu Patriciu: Judecătorii au pus SECHESTRU pe averea omului de afaceri

La câteva luni de la moartea lui Dinu Patriciu, scandalul dintre femeile din viaţa afaceristului capătă noi proporţii. Ana Patriciu, fiica omului de afaceri, nu renunţă la lupta începută imediat după decesul tatălui ei: nu vrea ca Dana Patriciu să pună mâna pe averea familiei.

11 feb. 2015, 07:47
RĂZBOI pe banii lui Dinu Patriciu: Judecătorii au pus SECHESTRU pe averea omului de afaceri

Scandalul dintre fiica lui Dinu Patriciu, Ana, şi Dana, fosta soţie a omului de afaceri, este unul cunoscut. Magistraţii de la Judecătoria Sectorului 5 au cerut, la cererea Danei Patriciu, ca fiica afaceristului şi Melanie Chen, fosta parteneră de viaţă, să fie cercetate pentru furt. Pe de altă parte, Ana încearcă din răsputeri să pună sechestru pe toată averea familiei, potrivit spynews.ro.

Imediat după ce Dana Patriciu a scos la vânzare două maşini de colecţie care i-au aparţinut omului de afaceri, Ana Patriciu a luat foc. S-a prezentat la Tribunalul Bucureşti şi le-a cerut magistraţilor să pună sechestru pe toată averea familiei. Pentru moment, a reuşit să oprească vânzarea celor două maşini estimate la 200.000 de euro şi aşteaptă în perioada următoare o decizie cu privire la celelalte bunuri.

CITEŞTE ŞI: Testamentul lui Dinu Patriciu a fost citit. O persoană importantă din viaţa omului de afaceri, DEZMOŞTENITĂ