Război total între Betty Salam şi fiica lui Adi Minune. Vezi motivele incredibile

In septembrie 2007, Florin Salam si sotia sa, regretata Fanica, imbracau haine de miri si mergeau in fata altarului unde isi uneau destinele. Nasi le erau Adi Minune si Cati, sotia artistului, iar prin aceasta cununie se uneau cele mai iubite familii de manelisti, devenind practic o forta.

01 iul. 2014, 13:08

Timpul a dovedit insa contrariul, iar daca la inceput, pentru o perioada de cateva luni, cei doi artistii s-au avut chiar ca fratii, dupa moartea Fanicai, inexplicabil si fara sa exista un motiv, relatiile de rudenie s-au racit din ce in ce mai multm scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi FLORIN SALAM a fugit de acasă. Motivul este incredibil

Curios sau nu, racirea s-a simtit si in randul fiicelor celor doi: Carmen, fata in varsta de 17 ani a lui Adi Minune, si Betty, pustoaica de 14 ani a lui Florin Salam. In ciuda gradului de rudenie si asa-zisei prietenii si apropieri dintre parintii lor si a faptului ca ambele au talent si isi doresc sa imbratiseze o cariera muzicala, urmasa lui Minune si cea a lui Salam se au ca soarecele cu pisica. Motivele pentru care cele doua nu s-au inteles niciodata sunt cu duiumul.

Citeşte şi SCANDAL: Adrian Minune le-a tăiat fondurile fiicei sale Carmen Simionescu şi lui FRANCO

„Fetele astea nu au avut niciodata o mare prietenie. In primul rand, Carmen e mai mare si nu prea o baga in seama pe fata lui Salam. Intre ele e o diferenta de trei ani, sau poate mai bine, dar la varsta lor inseamna foarte mult. Pe de alta parte, Carmen era pana nu demult o adolescenta mai libertina, iar parintii ii permiteau sa iasa mai mult si cu cine vrea. Pe cand Betty, ea nu iese niciodata neinsotita, fara sa ii fie alaturi cineva din neam. Apoi, nici parintii nu au facut eforturi sa le aproprie. Or fi ei nas cu fin, dar relatia de rudenie nu mai e cum a fost la inceput. Fetele probabil aud si in casa una, alta si, fara sa vrea, raca dintre neamuri s-a transferat la copii”, a declarat un apropiat al celor doi.