Războiul blondelor: Rocsana Marcu o desfiinţează pe Diana Dumitrescu: „Îi plac doar bărbaţii cu mulţi bani”

Actrita Diana Dumitrescu are o relatie, de cateva luni, cu un om de afaceri instarit, bun prieten cu Augustin Viziru.

15 aug. 2015, 09:23

Frumoasa blonda este fericita alaturi de noul ei iubit chiar daca relatia lor este departe de a fi una lina. Indragostitii au avut cateva certuri serioase care au culminat cu scandalul monstru pe care diva i l-a facut prietenului, in mijlocul strazii, la Mamaia, dupa ce l-a prins flirtand cu o fosta amoreza, in club. Ei bine, dupa disputa apriga a urmat o impacare dulce, a doua zi protagonistii „razboiului” afisandu-se la plaja ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Aceste episoade tumultuoase din viata sentimentala a vedetei nu au trecut neobservate nici de Rocsana Marcu si Razvan Botezatu, prezentatorii unui show matinal.

Rocsana Marcu, poză XXX la piscină FOTO

Indragostitii au fost protagonistii unui scandal monstru in plina strada, eveniment ce a fost comentat la toate posturile tv, scrie wowbiz.ro.

Vedetele tv au comentat in stil ironic aspiratiile amoroase ale blondei, iar la un moment dat am putea spune ca au fost chiar malitiosi, desi de obicei analizeaza evenimentele mondene cu umor inofensiv. Ambii moderatori au repetat ca Dianei Dumitrescu ii plac numai barbatii cu bani, afirmatii urmate de rasete in hohote. „Ii plac doar barbatii cu multi, multi bani”, a fost ultima remarca a Rocsanei Marcu referitor la fosta sotie a lui Ducu Ion.