RĂZBOIUL dintre Adrian Cristea şi Adrian Mutu CONTINUĂ! Bianca a DECIS! Află cine este mai bun la PAT

Dezvăluirile Biancăi Drăguşanu despre idila pe care a avut-o acum cinci ani cu fotbalistul Adrian Mutu a scandalizat în ultimele ore showbiz-ul românesc. Mai mult decât atât, tot în această perioadă ies la iveală şi întâmplări incredibile dintre Adrian Mutu şi Adrian Cristea, care nu voiau să îşi împartă trofeul obţinut din greu, mai exact pe Bianca Drăguşanu.

RomaniaTV.net
26 feb. 2015, 09:14

Bianca Drăguşanu a dezvăluit recent în revista Ciao! că în perioada anilor 2009-2010 a avut o relaţie de iubire cu Adrian Mutu. După o relaţie nu foarte lungă şi sătulă de regulile impuse de fotbalist, dar şi de drumul dintre România şi Italia, Bianca Drăguşanu a decis să spună capăt relaţiei pe care o avea cu celebrul fotbalist. Imediat după despărţirea de acesta, Bianca Drăguşanu a început o relaţie cu Adrian Cristea şi el fotbalist de renume.

Anamaria Prodan dă de pământ cu Bianca: Cât de mică să fii ca femeie să te dai în primire şi cu Mutu

Cu toate că Bianca Drăguşanu şi-a schimbat de câteva ori numărul de telefon, Adrian Mutu îl afla mereu şi continua să o caute. Enervat de această situaţie Prinţul Cristea i-a dat un mesaj colegului său, în care i-a scris că ar fi indicat să o uite pe Bianca Drăguşanu, deoarece acum ea iubeşte pe altcineva.

Pentru că replica aceasta nu i-a picat deloc bine lui Adrian Mutu, Briliantul i-a răspuns lui Adrian Cristea că Bianca Drăguşanu nu are cum să-l uite prea curând, deoarece nopţile intense de amor nu se uită aşa uşor. Văzând că nu ajunge la o înţelegere în situaţia asta, Adrian Cristea a întrebat-o direct pe iubita sa care este părerea ei despre această situaţie. La vremea respectivă, fosta Burlăciţă l-a liniştit pe Prinţul Cristea că el este mai bun la pat decât Adrian Mutu, fapt care ar trebui să-l mulţimească şi liniştească. Ca totul să se termine în favoarea sa, Adrian Cristea a copiat conversaţia telefonică purtată cu Bianca Drăguşanu şi i-a trimis-o şi lui Adrian Mutu, care a rămas fără glas la cele văzute, scriu cei de la CanCan, în urma unei declaraţii a unei persoane din anturalui Prinţului Cristea.

„I-a scris lui Mutu, l-a rugat să se potolească, i-a explicat că el şi Bianca se iubesc. Replica lui Mutu a fost genială. I-a zis camaradului său că e sigur că roşcata nu l-a uitat, că nu avea cum să dea uitării nopţile fierbinţi petrecute împreună. Cristea s-a enervat rău, aşa că i-a trimis Biancăi un mesaj în care a întrebat-o cine este mai bun la pat, el sau Mutu. Răspunsul acesteia a venit imediat, spunând că nu există termen de comparaţie şi că el este mult mai bun. Cristea a făcut captură şi i-a trimis mesajul colegului său”, a declarat un apropiat al lui Adrian Cristea.

Citeşte şi  Adrian Mutu rupe tăcerea şi vorbeşte despre relaţia cu Bianca Drăguşanu: Sunt lucruri fără importanță