Războiul FCSB – CSA Steaua a ajuns la un alt nivel. Ce s-a petrecut la un eveniment organizat de KIA este FĂRĂ PRECEDENT

FCSB şi CSA Steaua se luptă în instanţe pentru marcă, nume şi palmares, iar fanii s-au împărţit deja în două tabere. Ultimul gest al celor care susţin clubul Armatei, după un eveniment organizat de Kia, sponsorul FSCB, a dus războiul dintre cele două grupări la un alt nivel.

02 apr. 2018, 13:00
Războiul FCSB – CSA Steaua a ajuns la un alt nivel. Ce s-a petrecut la un eveniment organizat de KIA este FĂRĂ PRECEDENT

Jucătorii de la FCSB au participat, recent, la un eveniment organizat de unul dintre sponsori, Kia. Producătorul auto a trecut pe o imagine „FC Steaua București” în loc de FCSB, iar anii CSA Steaua au decis să se răzbune în mediul online. Aceştia au intrat pe contul de Facebook al Kia Motors România și au lăsat comentarii negative, care au stricat rating-ul paginii, scrie GSP.

S-a anunţat marea împăcare dintre FCSB şi ARMATĂ. Când se poate întoarce echipa lui Gigi Becali în GHENCEA

„FCSB nu e Steaua, să vă intre în cap. Nu ne interesează scuzele voastre, vrem să plătiți pentru asta. Steaua București nu e un nume cu care voi vă asociați”, „Mințiți lumea, FCSB nu este Steaua București!”, „Steaua înseamnă CSA”, „Eu cred că este o diferență mare! Nu luați în considerare o decizie judecatorească în care se precizează faptul că FCSB nu are nicio legatură cu Steaua”, „FCSB nu e Steaua”,  sunt unele dintre comentariile lăsate de suporterii CSA.

Gigi Becali, anunţ de ULTIMĂ ORĂ legat de PALMARES. Lovitură DE TEATRU

„Dintr-o eroare regretabilă, într-una dintre postările noastre anterioare, numele echipei noastre partenere, FCSB, a fost scris într-o manieră care a creat confuzie cu clubul CSA Steaua Bucuresti. Ne cerem scuze fanilor ambelor echipe pentru această eroare, asigurându-i că nu am dorit să aducem atingere imaginii niciuneia dintre acestea. #KiaRomania este partener și sponsor al echipei #FCSB” a fost mesajul postat de producătorul auto pe Facebook.