RĂZBOIUL pe AVERE continuă. Oana Zăvoranu, suspectă că NU ESTE FIICA Marioarei

Oana Zăvoranu va merge la DNA pentru a depune plângere după ce la sfârşitul săptămânii trecute a chemat poliţia la sediul Agricomex, acuzându-l pe Dragoș Ionel Stoian că a furat toate actele şi a treia ştampilă din seiful firmei, lucru confirmat de contabilă.

17 aug. 2015, 09:45
RĂZBOIUL pe AVERE continuă. Oana Zăvoranu, suspectă că NU ESTE FIICA Marioarei

Oana s-a trezit implicată în trei procese, două pe firmă şi unul pe persoană fizică, scrie ziarulring.ro. „Totul a fost premeditat, dar şansele ca ei să câștige sunt zero… Am tăria şi perseverenţa «demonică» de a vă demonstra asta. E uşor pentru majoritatea să mintă, dar să spui adevărul pe care să îl poţi proba la un moment dat… asta e extrem de greu…”, susţine Oana Zăvoranu, care este chemată în instanţă de Berlona Trading Limited, având ca obiect litigii cu profesioniştii. Dosarul a fost înregistrat pe 10 august a.c., urmând ca, probabil până la sfârşitul acestui an, să aibă loc şi prima înfăţişare. Firma care o acţionează în instanţă pe Oana deţine 43% din acţiunile Agricomex, firmă prin care se derulează afacerea cu Cimitirul „Eternitatea” din Capitală.

Citeşte şi Oana Zăvoranu, dezvăluiri incendiare despre ce s-a întâmplat cu mama sa, în spital: Nu i-au făcut autopsie!

„Vor să întârzie, să mă şicaneze”

Oana Zăvoranu a mărturisit că toate cele trei procese sunt de intimidare şi că nimic nu o va opri din drumul său. „În procesul deschis pe numele meu mi se contestă calitatea de moştenitor legal. Este o aberaţie! Întrunirea AGA a fost anunţată cu 30 de zile înainte şi publicată în Monitorul Oficial. Avocatul Mocanu, printr-o hârtie în care se dădea drept reprezentantul legal al societăţii Berlona, cerea să afle dacă am antecedente penale, să ştie dacă am cazier… «Se pare că aţi fi moştenitoarea, dar, până la proba contrarie, nu se mai ştie dacă nu cumva apare şi alt moştenitor» (au spus ei), moment în care m-am enervat şi… Ei nu au ce să facă decât să întârzie anumite lucruri şi să mă şicaneze… Toate mânăriile ordinare le puteau face până când îmi ieşea mie certificatul de moştenitor, cât timp era la notar, atunci puteau să îmi bage pe gât o aşa-zisă soră, frate şi, logic, se vedea că nu există moştenitor, dar se mai întârzia cu o săptămână, o lună, că se făceau cercetări ca să dovedească. Procesele către Agricomex sunt pentru constatare în anulare, vor să anuleze AGA pentru că ei nu au venit şi pentru că au trimis un incompetent care nu avea înregistrată împuternicirea şi nu avea ştampile sau ceva care să îl facă să îl pot primi într-o şedinţă în care se discută totuşi nişte secrete din bucătăria internă a firmei”, a declarat Oana Zăvoranu.

Citeşte şi Pepe, REACŢIE INCREDIBILĂ în faţa ACUZAŢIILOR lansate de către Oana Zăvoranu

Oana, dată în judecată şi de Mădălin Ionescu

La începutul acestei luni, mai exact pe 5 august, Oana Zăvoranu are calitatea de pârât şi în dosarul intentat de realizatorul „WOWbiz”, de la Kanal D, şi Dogan Media concurenţei: Dan Capatos, realizatorul „Un Show Păcătos”, şi Antena 1. Alături de ei, cei de la Kanal D vor să o tragă la răspundere şi pe Oana Zăvoranu, cerând şi daune morale.