Războiul pe copii dintre Prigoană şi Bahmuţeanu: „Nu m-a sunat şi nu are niciun rost să mă sune” VIDEO

Războiul pe copii dintre Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu pare să nu aibă sfârşit. Copiii vor să-şi petreacă Revelionul alături de tatăl lor, însă Adriana Bahmuţeanu trebuie să îşi dea acordul în scris. Afaceristul le pregăteşte micuţilor o petrecere de vis în noaptea dintre ani, după ce i-a dus de Crăciun în America. Afaceristul a fost nevoit să apeleze la judecători pentru a petrece timp cu copiii săi.

RomaniaTV.net
30 dec. 2015, 08:53

După o vacanță de vis în SUA alături de tatăl lor și de noua iubită a acestuia, Maximus și Eduard nu vor să mai plece de la Prigoană. Puștii și-au sunat mama ca să o roage să-i lase la tatăl lor și de Revelion.

Maximus i-a cerut astfel, la telefon mamei lui, să semneze o hârtie ca să poată să rămână în continuare la tatăl lor.

„Da, aşa vor ei, aşa facem. El a vorbit cu mămica lui şi a anunţat-o  că vrea să rămână de Revelion cu mine. Trebuie să îmi dea în scris mămica că îi lasă de Revelion aici. Eu nu port niciun fel de discuţii. Copilul a vorbit şi merge după-masă să ia hârtia de la mămica lui. Nu am nevoie de document în instanţă.

Eu nu dialoghez prin presă cu doamna Bahmuţeanu. Ce am avut de comentat, am comentat in scris, prin notificări. Dânsa nu mi-a răspuns, a trebuit să mă adresez instanţei. Din 5 ianuarie nu m-a sunat si nu cred că are niciun rost să mă sune„, a declarat Silviu Prigoană, la România TV

CITEŞTE ŞI Silviu Prigoană, vacanţă în SUA cu iubita şi copiii 

Cei doi foşti soţi nu mai comunică decât prin intermediul copiilor sau al avocaţilor. Silviu Prigoană a petrecut Crăciunul, alături de iubita sa, Mihaela, şi cei doi copii, în SUA. Aceştia au fost sunt cazaţi la unul dintre cele mai fiţoase hoteluri.

CITEŞTE ŞI Adriana Bahmuţeanu o să ia foc. Uite ce bine se înţeleg copiii ei cu iubita lui Prigoană FOTO