Razbunarea cruntă a unei femei după ce a aflat că iubitul o înşală: Am vrut să-l lovesc unde-l doare mai tare

Suparată foc pe iubitul infidel care a trădat-o, o tânără din America s-a gândit să se răzbune şi să îi scoată la vânzare maşina pe un site.

10 sept. 2015, 15:04

După ce Amy Estrada a descoperit ca iubitul ei avea o aventură, tânăra a vrut să-i dea o lecţie pe care să nu o uite. Astfel, ea a postat un anunţ pe un site de vânzări, pentru a scăpa de maşina bărbatului, potrivit Fox2Detroit.

Citeşte şi A câştigat PREMIUL cel MARE la LOTO, dar statul nu vrea să îi dea banii. Ce s-a întâmplat este fulminant

Bărbatul, un fan înrăit al filmelor cu Batman, îşi transformase maşina, un Dodge Nitro, într-un adevărat „Batmobil”. Cu toate acestea, Amy a scos la vânzare maşina pe care chiar ea i-o făcuse cadou. Cu toate acestea, amanta a fost cea care i-a tunat-o.

Din moment ce maşina era pe numele meu, am decis să o iau înapoi. Am ştiut că asta e cea mai bună cale pentru a-l răni unde îl doare mai tare. Nu-mi permit să întreţin maşina şi nici nu vreau să o mai văd, îmi aminteşte de el. Aşa că am hotărât să o vând„, a declarat tânăra într-un interviu. Femeia a recunoscut motivul pentru care vrea să scape de maşină.

Citeşte şi Tânără prinsă BEATĂ la VOLAN le-a promis poliţiştilor SEX ORAL dacă o lasă în pace. Cum au reacţionat aceştia

Iubitul meu infidel se credea Batman. Eu i-am cumpărat această maşină, iar amanta a plătit pentru toate celelalte ajustări„, a scris femeia, care cere pe maşină 18.000 de dolari. Cu toate acestea, nimeni nu s-a înghesuit să o cumpere, iar preţul a scăzut la 15.000 de dolari.