Veşti proaste pentru şoferi. Razie de amploare în Capitală

Razie în Capitală, în noaptea de joi spre vineri. Polițiștii au organizat zeci de filtre pentru a-i prinde pe șoferii băuți sau pe cei care circulă cu mașini care au grave probleme tehnice. Agenții au dat peste 100 de amenzi și au întocmit mai multe dosare penale.

04 sept. 2015, 06:41
Veşti proaste pentru şoferi. Razie de amploare în Capitală

Polițiștii bucureşteni nu au trebuit să-i aștepte mult pe șoferii inconştienţi. Un bărbat de origine turcă și o femeie care este cadru medical s-au ales cu dosar penal pentru că s-au urcat băuţi la volan, potrivit România TV.

Un tânăr a fost oprit chiar în timp ce consuma droguri. Ghinion a avut şi un bărbat care circula cu maşina fără asigurare. Poliţiştii i-au suspendat numerele de înmatriculare, iar băiatul a plecat acasă pe jos.

La razie au participat şi inspectorii auto. „Am găsit, în general, probleme la maşină, lipsă claxon, anvelope faţă de alte dimensiuni”, a declarat unul dintre inspectori.

În total, poliţiştii au dat peste 100 de amenzi, au întocmit 10 dosare penale şi au ridicat şase taloane pentru lipsa asigurării sau diverse defecţiuni tehnice.