Răzvan Alexe face noi dezvăluiri: Negulescu m-a făcut martor protejat şi am ajuns să mă auto-învinuiesc prin denunţuri

Răzvan Alexe a făcut noi dezvăluiri, marţi seara, la România TV, prin care a scos la iveală modul de operare al procurorului Mircea Negulescu.

13 feb. 2018, 20:07
Răzvan Alexe face noi dezvăluiri: Negulescu m-a făcut martor protejat şi am ajuns să mă auto-învinuiesc prin denunţuri

Am fost pus să fac declaraţii în fals şi pe aceasta am ajuns suspect, inculpat şi trimis în judecată. Negulescu m-a chemat în 2014 şi m-a pus să dau o declaraţie de care habar nu aveam. Au fost tot felul de ameninţări. E uşor să te vizeze cineva când eşti arestat. Când nu ştiai ce să spui, îţi dădeau identitate protejată ca să spui ce ce vor ei.

Citeşte şi Sebastian Ghiţă, plângere penală împotriva lui Kovesi şi a procurorilor DNA Ploieşti. Parchetul a demarat cercetările

Mi se sugera să spun că banii ajung şi la Vlad Cosma. Să spun ceva despre familia Cosma. Pe denunţul meu am fost făcut din suspect inculpat. Era denunţul facut de mine cu identitate protejată, cu un alt nume. Aşa am rămas inculpat. Eu, Costin Ciobanu, mă învinuiam pe mine Răzvan Alexe. Pe urmă ne-a spus că să dăm declaraţie pe Sebastian Ghiţă ca să scăpăm de puşcărie„, a declarat Răzvan Alexe, la România TV.