Scandal între şeful hingherilor din Bucureşti şi iubitorii de animale VIDEO

Scandal monstru luni-noapte în Capitală între Răzvan Băncescu, şeful ASPA, şi iubitorii de animale. Maşina şefului ASPA a fost blocată la ieşirea din sediul Primăriei Capitalei de iubitorii de animale. A avut loc şi o tamponare, iar după acest incident, iubitorii de animale şi şeful ASPA s-au luat la bătaie. Trei persoane, dar şi şeful ASPA au fost răniţi în timpul altercaţiei.

08 iul. 2014, 05:41

Răzvan Băncescu, directorul general al Autorităţii pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor din cadrul Primăriei Capitalei, care însoţea tura de noapte a hingherilor, a provocat un accident, chiar în faţa Primariei Capitalei după ce a fost blocat de iubitorii de animale. După incident, un scandal monstru a pornit între şeful ASPA şi iubitorii de animale, chiar în prezenţa poliţiştilor.

 

„Este acelaşi registru din ultimele două săptămâni când încercăm să capturăm câinii şi traficanţii de câini blochează acţiunile ASPA. În seara aceasta a fost un accident provocat de aceşti falşi iubitori de animale. În urma accidentului a venit un echipaj de la secţia 20 de poliţie şi de la poliţia locală. După ce am fost la maşina de la politie să fac testul cu etilotest, când mă întorceam înapoi spre masina, grupul acela de oameni de lângă maşină, a zgâriat maşina şi a tras de ştergătoare. Le-am spus să se dea mai încolo de lângă maşină. Ei au scuipat şi au lovit cu piciorul şi de aici a pornit altercaţia”, a declarat şeful ASPA, într-o intervenţie telefonică la România TV

Citeşte şi: Scandalul câinilor fără stăpân: ASPA interzice adopţiile, ONG-urile fac acuzaţii grave

Dupa incident, şeful ASPA a fost dus de politişti la secţia 20 din Capitală, pentru audieri. Răzvan Băncescu a depus o plângere la Poliţie pentru lovire şi alte violenţe. De asemenea, şeful ASPA a mers azi la IML, unde şi-a scos certificat medico-legal.