ŞOCANT! Fotbalist exclus de la NAŢIONALA ROMÂNIEI după ce A FURAT din CANTONAMENT

Răzvan Began, de la CFR Cluj, a fost exclus de la echipa naţională "under 19" a României, după ce la ultima acţiune a naţionalei a fost prins furând un tricou.

01 oct. 2014, 07:46
ŞOCANT! Fotbalist exclus de la NAŢIONALA ROMÂNIEI după ce A FURAT din CANTONAMENT

Răzvan Began va lipsi astfel de la turneul de calificare pentru Campionatul European, din Georgia, desfăşurat între 8-13 octombrie.

„Păcat de el, că s-a mişcat bine. Dar cu hoţii nu poţi să stai la masă. O să ne concentrăm pe cel de-al doilea portar acum, pe Răzvan Negrilă. Lasă, că îl facem pe ăsta portar mare”, au declarat surse din cadrul echipei pentru ProSport.

Răzvan Began, un portarul de 1,92 metri, a fost titular cu Luxemburg şi Anglia. Doru Isac a hotărât să îl excludă de la lot pe portarul celor de la CFR Cluj, după ce unul dintre magazioneri l-a surprins pe acesta furând tricouri în ultima zi de cantonament

„Cu hoţii nu poţi să stai la masă. El trebuia să plece la gară şi arunca pe geam unui prieten echipamentul de la naţională, deşi fusese rugat să îl predea”, a povestit o persoană din staff-ul naţionalei pentru ProSport.

Răzvan Began are însă o altă variantă: „Eu chiar nu am vrut să fur acel tricou. Era pe pervaz şi a căzut jos, probabil de la vânt. Trebuia să plec din cantonament, că aveam meci la echipa de club. Un prieten mă aştepta şi a luat tricoul de jos, să mi-l aducă. Eu nici nu ştiam, eram la duş. L-a văzut magazionerul şi a început să ţipe, să mă întrebe de ce nu am predat tricoul, de ce am vrut să-l fur. Apoi mi-a transmis selecţionerul să plec la gară. Şi atât. Ştii, e o fază ciudată. Îmi cer iertare pentru ce am făcut. Sunt român, vreau la naţională. Eu înţeleg că Doru Isac e supărat, dar chiar acum să facă asta, înainte de meciurile pentru calificare… Îmi pare foarte, foarte rău. Asta e, ce mai pot acum să fac?”.

Poziţia oficială a FRF este ciudată: „Jucătorul Răzvan Began nu a fost exclus din lot şi nu a fost surprins de selecţionerul Doru Isac furând din cantonament. Aşadar, comentariile în jurul acestui subiect nu îşi au rostul. În ultima zi a acţiunii de pregătire de selecţie de la Tărlungeni, jucătorul Răzvan Began nu a predat tricoul de antrenament. Selecţionerul Doru Isac a comunicat acest lucru reprezentanţilor clubului CFR Cluj, unde este legitimat jucătorul. Răzvan Began nu a fost convocat pentru stagiul de pregătire care este în desfăşurare în aceeaşi localitate, nu a fost exclus din lot”.