Răzvan Burleanu e din alt film: Pentru mine, meciul cu Rusia nu e o înfrângere

Răzvan Burleanu a vorbit miercuri, la întoarcerea în România, despre meciul naţionalei de Groznîi, şi l-a reconfirmat în funcşie pe selecţionerul Christoph Daum.

16 nov. 2016, 09:32
Răzvan Burleanu e din alt film: Pentru mine, meciul cu Rusia nu e o înfrângere

Obiectivul staff-ului tehnic a fost de a testa jucătorii care nu au avut posibilitatea să evolueze, iar pe de altă parte să vedem care sunt confirmările. În această campanie avem deja, în momentul de faţă, un jucător care reprezintă o certitudine, mă refer la Răzvan Marian, şi prestaţii bune din partea lui Benzar sau Rotariu.

Trebuie să construim, să vedem ce avem de făcut, să investim foarte mult, să investim la copii şi juniori, acest lucru ne-a lipsit. Echipa naţională e o reflexie foarte clară a fotbalului de la Liga I şi a societăţii româneşti.

Citeşte şi Christoph Daum, mulţumit după două înfrângeri în patru zile. Declaraţiile halucinante ale selecţionerului

E supărător că n-am marcat de trei partide, dar în acelaşi timp pentru mine personal nu e o înfrângere acest meci, aţi văzut că a fost offside clar la golul lor. Calificarea nu e compromisă, şansele la locul 1 au scăzut, dar avem şanse în continuare la locul 2. Luaţi în considerare că rezultatul cu ultima echipa nu se ia în considerare, calificarea se joacă în continuare. Continuăm cu Daum, da„, a spus Răzvan Burleanu la revenirea în ţară, după deplasarea de la Groznîi.

Naţionala României a pierdut marţi seara, scor 0-1, amicalul jucat împotriva Rusiei.