Răzvan Cociş rămâne fără echipă. Chicago Fire a anunţat că renunţă la serviciile sale

Chicago Fire a anunţa că nu-i va mai prelungi contractul internaţionalului român Răzvan Cociş şi pentru sezonul 2017, acesta urmând să fie disponibilizat alături de alţi opt jucători.

24 nov. 2016, 15:12
Răzvan Cociş rămâne fără echipă. Chicago Fire a anunţat că renunţă la serviciile sale

Chicago Fire nu le va mai prelungi contractul lui Răzvan Cociş, Eric Gehrig, Nick LaBrocca, Patrick McLain, Alex Morrell, Rodrigo Ramos, Michael Stephens, Luis Solignac şi Khaly Thiam.

Am luat deciziile pe care le considerăm cele mai potrivite pentru club şi care ne oferă mai multă flexibilitate în ceea ce priveşte construcţia unei echipe puternice în viitor. Jucătorii cărora nu le-am prelungit contractele au dat totul pentru club şi pentru acest oraş. Sperăm sincer că vor avea la viitoarele echipe şi le mulţumim pentru devotamentul de care au dat dovadă la Chicago Fire„, a declarat managerul general Nelson Rodriguez.

Citeşte şi Cel mai rapid gol în America, record de neegalat. A marcat în secunda 7 VIDEO

Răzvan Cociş (33 ani) a evoluat în 66 de meciuri pentru Chicago Fire şi a înscris şapte goluri. Echipa sa a terminat pe ultima poziţie în Conferinţa de Est din Major Soccer League, acumulând 31 de puncte.

Cociş a debutat la naţională pe data de 17 august 2005 într-un meci împotriva Andorrei câştigat de tricolori cu 2-0. A făcut parte din lotul selecţionatei României pentru Campionatul European de Fotbal din 2008.

Răzvan Cociş a acumulat 50 de selecţii în tricoul prime reprezentative şi a marcat două goluri.