Răzvan Cuc, despre demisie: Asta este decizia pe care am luat-o şi nu mai comentez

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat joi seară, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD în cadrul căruia şi-a anunţat demisia din funcţia de ministru, că le mulţumeşte colegilor pentru susţinere şi că nu vrea să comenteze mai mult.

12 oct. 2017, 21:14
Răzvan Cuc, despre demisie: Asta este decizia pe care am luat-o şi nu mai comentez

„Am luat decizia, mi-am menţinut decizia şi în cadrul CExN-ului. Mulţumesc tuturor colegilor pentru susţinere, dar asta e decizia pe care am luat-o (…) Asta este decizia pe care am luat-o şi nu mai comentez”, a declarat Răzvan Cuc la finalul şedinţei de Comitet Executiv Naţional al PSD.

Sevil Shhaideh, Rovana Plumb şi Răzvan Cuc şi-au dat demisia, deşi membrii PSD s-au opus. O nouă şedinţă CEx va avea loc vineri

Dragnea: Şi Răzvan Cuc a demisionat pentru faptul că nu a ştiut să comunice

Şi ministrul Transporturilor a demisionat, joi seară, în şedinţa Comitetului Executiv al PSD, pentru faprul că nu a ştiut să comunice lucrurile pe care le-a făcut, a anunţat liderul PSD, Liviu Dragnea.

„Sunt lucuri pe care le-a făcut, dar nu le-a comunicat. Dacă Răzvan Cuc ar fi găsit ministerul aşa cum îl va găsi noul ministru al Transporturilor, roata se învârtea altfel. Pentru faptul că nu a putut să comunice şi să comunice că nu din vina lui au apărut întârzieri, şi-a asumat el şi şi-a prezentat demisia”, a spus Dragnea, la finalul şedinţei CEx.

El a precizat că Răzvan Cuc a avbut o susţinere serioasă în cadrul Comitetului Executiv Naţional şi l-a prezentat acesta ca fiind un tânăr capabil.

Dragnea a făcut aceste precizări legate de Răzvan Cuc la sfârşitul conferinţei de presă, pe durata căreia atât el, cât şi premierul Tudose s-au referit numai la demisia lui Sevil Shhaideh şi a Rovanei Plumb.

Dragnea a anunţat demisia lui Cuc după ce a fost întrebat de jurnalişti.