Răzvan de la „Insula Iubirii”, în braţele unei roşcate. Imaginea a încins spiritele în mediul virtual

Răzvan de la "Insula Iubirii" a încins spiritele în mediul virtual, după ce a postat o imagine în care apare în ipostaze tandre cu o roșcată sexy. Cei doi sunt extrem de apropiați, iar reacția internauților nu a întârziat să apară.Citeşte întreaga ştire: Răzvan de la ”Insula Iubirii”, în brațele unei roșcate. Imaginea care ca stârnit controverse

RomaniaTV.net
01 dec. 2018, 14:51

„La mulţi ani, România ❤️❤️✌️?!!! Fii mândru că eşti român oriunde te vei afla ❤️?”, a scris Răzvan de la „Insula Iubirii”.

Imaginea cu Răzvan de la „Insula Iubirii” surprins în timp ce lucra la o benzinărie a stârnit reacții incredibile în mediul virtuali. 

„La Insula Iubirii cu ea, să-i testăm fidelitatea. Să fiţi sănătoşi! Cine e şi piftia asta?”, sunt reacţiile oamenilor din mediul virtual.

După ce fotografia a făcut furori, iubitul lui Cati a avut prima reacție. „Nu îmi este rușine că muncesc cinstit și nu am primit ajutor de la nimeni în viața mea ! Muncesc de la vârsta de 15 ani ! (poate părinții mei nu au avut posibilitatea să mă țină în puff’ ) tot ce am, am datorită mie”, a scris Răzvan pe contul de socializare.