Răzvan Lucescu, aproape de o echipă din Serie A

Răzvan Lucescu, antrenorul celor de la Patrolul Ploieşti, este monitorizat de câteva echipe din Serie A. În 2012, Lucescu a negociat cu Sampdoria Genova.

23 apr. 2014, 20:26
Răzvan Lucescu, aproape de o echipă din Serie A

Răzvan Lucescu ar putea părăsi Liga I pentru un campionat puternic din afară. Momentan, e doar o speculaţie lansată de cunoscutul jurnalist italian Gianluca di Marzio, colaborator al postului ”Sky Italia”, pe site-ul personal, scrie ProSport.

Potrivit lui di Marzio, Lucescu ar putea ajunge în Serie A, mai multe cluburi monitorizându-l la Petrolul, după ce tehnicianul român şi-a încheiat conturile cu Al Jaish în această iarnă.

„Răzvan Lucescu este urmărit de mai multe echipe din Italia, fiind pe placul acestora. Este un antrenor a la Diego Simeone, cu care se cunoaşte bine şi cu care este bun prieten. Are o relaţie excelentă cu vestiarul, tratează jucătorii de parcă ar fi prietenii lui. E un tehnician tânăr, care joacă un sistem 4-2-3-1, un stil italienesc”, scrie Di Marzio, care susţine şi că Lucescu vorbeşte fluent cinci limbi străine, inclusiv italiana.

Lucescu a avut o ofertă în 2012 din partea Sampdoriei, într-un sezon în care echipa din Genova a terminat pe locul 14 în Serie A.

„Sampdoria l-a vrut pe Lucescu, a negociat şi cu Benitez, dar l-a ales până la urmă pe Ciro Ferrara”, scrie di Marzio.