Răzvan Simion, prima declaraţie despre nunta lui Dani Oţil. „S-a discutat şi în redacţie”

Dani Oțil are o relație de un an cu modelul Gabriela Priscariu, iar recent s-au făcut tot felul de speculații pe seama unei eventuale căsătorii.

RomaniaTV.net
12 iul. 2019, 15:24
Răzvan Simion, prima declaraţie despre nunta lui Dani Oţil. „S-a discutat şi în redacţie”

Mihai Bobonete a pus gaz pe foc după ce i-a răspuns lui Dani Oţil folosind cuvintele „Mulțumesc, finule!”. De aici, comentariile au curs lanț, mulți crezând că actorul va fi nașul matinalului de la Antena 1. Se pare că totul a fost o neînțelegere și nu este vorba încă de o căsătorie.

Dani Oţil se pregăteşte de însurătoare. Mihai Bobonte va fi naşul

„S-a discutat în redacție și a fost foarte interesant să vedem o știre făcută dintr-un comment, nici măcar dintr-un post. E foarte interesantă evoluția asta. Cred că a greșit filiația, gradele de rudenie, Bobo. A vrut să-i spună „Da, moșule!”, pentru că Dani este moșul băiețelului său. Nu e nașul, ci este cel care l-a dat la grindă cum se zice. A fost interesant cum s-a făcut o știre dintr-un comment, acum mai urmează să se facă o știre dintr-un like. Dacă iese o știre și din chestia asta, înseamnă că trebuie să fim atenți și cu like-urile. Eu privesc mai detașat lucrurile”, a declarat Răzvan Simion.