RCS&RDS face angajări. Caută oameni care au cel puţin studii medii

RomaniaTV.net vă prezintă oferta de muncă disponibilă la RCS&RDS, precum şi aşteptările angajatorilor de la candidaţi pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
09 feb. 2018, 07:26
RCS&RDS face angajări. Caută oameni care au cel puţin studii medii

RCS&RDS angajează pe postul de recepţioneră/secretară. Candidata potrivită pentru acest post are cunoştinţe avansate de engleză, e rezistentă la stres, dispusă la program flexibil, are excelente abilităţi de comunicare şi de relaţionare. 

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

RCS&RDS angajează pe postul de reprezentant vânzări/încasări în magazin. Candidatul potrivit pentru acest post are cel puţin studii medii, e rezistent la stres şi are viteză de reacţie în situaţii de criză, ştie să lucreze la PC, a mai lucrat direct cu clienţii.

Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

RCS&RDS angajează pe postul de consultant servicii clienţi, vorbitor de spaniolă sau de italiană. Detalii despre acest post găsiţi în acest link.

RCS&RDS angajează pe postul de consultant servicii clienţi. Amănunte găseşti la următorul link.

RCS&RDS angajează pe postul de manipulant echipamente. Rezistenţa la efort fizic şi la stres sunt condiţiile necesare pentru a te califica pentru acest post. Detalii găsiţi la acest link.

RCS&RDS angajează pe postul de topograf. Candidatul potrivit pentru acest post studii superioare de specialitate, abilităţi şi experienţă de lucru cu instrumentele de măsurat specifice activităţii, cunoaşte legislaţia în domeniu, are permis de conducere categoria B. Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care-l puteţi consulta la acest link.  

RCS&RDS angajează pe postul de responsabil avize şi autorizaţii. Candidatul potrivit pentru acest post are studii superioare, excelente abilităţi de comunicare, bune abilităţi organizatorice, permis de conducere categoria B, foarte bune cunoştinţe de engleză.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care-l puteţi consulta la acest link.

Lista completă a locurilor de muncă vacante la RCS&RDS o puteţi găsi aici.