RCS&RDS face angajări în peste 23 de oraşe. Caută oameni care au cel puţin studii medii

RCS&RDS angajează manipulanţi marfă, tehnicieni fibră optică, reprezentanţi de vânzări, supervizori echipe, operator call center, trainer vânzări. Iată ce exigenţe impun angajatorii candidaţilor. 

RomaniaTV.net
22 apr. 2016, 05:52
RCS&RDS face angajări în peste 23 de oraşe. Caută oameni care au cel puţin studii medii

RCS&RDS angajează pe postul de manipulant mărfuri în două oraşe.

Eşti eligibil pentru acest post dacă eşti rezistent la stres.
Informaţii complete despre aceste locuri de muncă puteţi găsi la acest link.

RCS&RDS angajează reprezentanţi vânzări de business în 16 oraşe.
Te califici pentru acest post dacă ai studii superioare, minimum trei ani experienţă în vânzări de servicii, cunoştinţe în domeniul telecomunicaţiilor, excelente abilităţi de comunicare, prezentare, negociere şi persuasiune, diplomaţie, orientare către clienţi, cunoştinţe de engleză, permis de conducere categoria B.
Detalii despre aceste locuri de muncă puteţi găsi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici.

RCS&RDS angajează supervizori echipe în patru oraşe.
Candidatul potrivit pentru acest e absolvent de studii superioare, are cel puţin doi ani experienţă în vânzări de servicii, experienţă într-un post similar sau în coordonator, excelente abilităţi de comunicare, de identificare şi rezolvare probleme, rezistenţa la muncă în condiţii de stres, ştie să opereze în MS Office, are permis de conducere categoriia B, disponibilitate pentru deplasări.
Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici.

RCS&RDS angajează pe postul de tehnician fibră optică în 23 de oraşe.
Eşti potrivit pentru acest post dacă ai studii medii în domeniul tehnic, permis de conducere categoria B, abilităţi de lucru în echipă, atenţie la detalii şi capacitate de concentrare în situaţii de stres, disponibilitate pentru deplasări şi program flexibil, disponibilitate şi aptitudini de lucru la înălţime.
Amănunte despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa aici.

RCS&RDS angajează un operator call center.
Candidatul potrivit pentru acest post are foarte bune abilităţi de comunicare şi prezentare, foarte bună atenţie distributivă, este proactiv, orientat către clienţi, are răbdare în transmiterea şi explicarea informaţiilor solicitate, foarte bune cunoştinţe de operare PC, dar şi rezistenţă în situaţii dificile.
Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

RCS&RDS angajează pe postul de trainer vânzări.
Te califici pentru acest post dacă ai experienţă în susţinerea training-urilor de vânzări, ai foarte bune abilităţi de comunicare, relaţionare şi prezentare, ai cunoştinţe şi abilităţi de coaching şi de mentoring, studii superioare, dar şi disponibilitate pentru deplasări în ţară.
Informaţii complete găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat aici.