RCS&RDS face angajări în ţară. Iată posturile vacante

Iată oferta de muncă disponibilă în această perioadă la RCS&RDS şi profilurile profesionale şi de personalitate căutate de angajatori pentru locurile de muncă vacante. 

17 sept. 2016, 11:29
RCS&RDS face angajări în ţară. Iată posturile vacante

RCS&RDS angajează pe postul de inginer NOC IP.

Te califici pentru acest post dacă ai cunoştinţe despre protocoale şi tehnologii LAN (VLAN, STP, 802.11q, 802.11x, PPPoE), TCP/IP (adresare, subneting), protocoale de rutare dinamică (OSPF, BGP); cunoştinţe de administrare servicii DNS, DHCP, NAT, NTP, SNMP, HTTP; cunoştinţe de administrare servere Linux, shell scripting; disponibilitate pentru program de lucru în ture; cunoştinţe bune de limba engleză.

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi consultat la acest link.

RCS&RDS angajează pe postul de gestionar.
Candidatul potrivit pentru acest post e absolvent de studii medii, a mai lucrat pe un post similar, excelente abilităţi de comunicare şi de organizare, atenţie la detalii, rezistenţă la stres, ştie să lucreze în MS Office.

Detalii găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

RCS&RDS angajează pe postul de reprezentant vânzări în magazin. Candidatul ideal pentru acest post are cel puţin studii medii, rezistenţă la stres, e adaptabil, are spirit de echipă, foarte bune cunoştinţe de lucru la PC, abilităţi dezvoltate de comunicare interpersonală.

Amănunte găsiţi în anunţul de recrutare pe care-l puteţi consulta la acest link.

RCS&RDS angajează pe postul de tehnician fibră optică.
Te califici pentru acest post dacă ai studii medii tehnice, permis de conducere categoria B, obţinut cu cel puţin un an în urmă, atenţie la detalii, abilităţi de concentrare în situaţii de stres, disponibilitate pentru deplasări, program flexibil, disponibilitate pentru muncă la înălţime.

Detalii găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Consultaţi la acest link lista completă a locurilor de muncă vacante la RCS&RDS.