RCS-RDS, negocieri de ULTIMĂ ORĂ pentru preluarea Look TV şi Look Plus

RCS-RDS negociază introducerea în grilă a posturilor Look TV şi Look Plus, care deţin drepturile TV ale Ligii I pentru perioada 2014-2019. Conform Ring, părţile ar fi ajuns deja la o înţelegere, care va fi anunţată oficial cu doar câteva momente înainte de debutul noul sezon.

24 iul. 2014, 07:45
RCS-RDS, negocieri de ULTIMĂ ORĂ pentru preluarea Look TV şi Look Plus

„Din ce ştiu eu, RCS-RDS va prelua până la urmă cele două posturi, Look TV şi Look Plus, care transmit Liga I pentru că nu-şi permit să-i scape din mână pe abonaţii pe care-i au acum”, a declarat pentru Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, pentru Ring.

Anunţ de ULTIMĂ ORĂ despre posturile TV care transmit LIGA I

Look TV, post care va transmite cam jumătate din meciurile Ligii I, a fost introdus de UPC în pachetul de bază fără vreo taxă adiţională. În schimb, pentru Look Plus, post care va transmite cele mai importante jocuri din fiecare etapă, operatorul de cablu a introdus pachetul „Extra fotbal”, la preţul de 10 lei.

Aceeaşi metodă, dacă tranzacţia se va face, o va aplica şi RCS-RDS, firmă ce-l va taxa în plus pe fiecare abonat care doreşte să aibă Look TV şi Look Plus în grilă.