RCS&RDS face angajări în ţară. Vezi posturile şi dacă te califici

RCS&RDS face angajări la Bucureşti, Timişoara, Iaşi, Cluj-Napoca, Sibiu, Oradea, Craiova, Focşani, Slatina, Brăila, Bistriţa, în această perioadă. RomaniaTV.net vă spune ce profiluri de candidaţi caută angajatorii şi până când primesc CV-uri pentru locurile de muncă vacante. 

RomaniaTV.net
26 aug. 2014, 06:26
RCS&RDS face angajări în ţară. Vezi posturile şi dacă te califici

Oferta de muncă la RCS&RDS

RCS&RDS angajează alpinişti utilitari la Bucureşti, Craiova, Sibiu.
Candidatul ideal pentru acest post este absolvent de liceu sau şcoală profesională cu profil tehnic, a absolvit cursul de alpinist utilitar, are permis de conducere categoria B, are aptitudini şi experienţă de muncă la înălţime şi e disponibil pentru deplasări în proporţie de 100% din programul de muncă.
Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au cel puţin doi ani experienţă în construcţii telecomunicaţii mobile. Amănunte, aici.

RCS&RDS angajează pe postul de operator call center în Bucureşti, Iaşi, Craiova, Cluj-Napoca, Oradea.
Te califici pentru acest post dacă ai foarte bune abilităţi de comunicare şi prezentare, ai atenţie distributivă foarte bună, ai atitudine proactivă şi eşti orientat către client. Candidatul potrivit pentru acest post are răbdare, este rezistent la stres şi are foarte bune cunoştinţe de operare PC.
Detalii, aici.

18 septembrie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru posturile vacante la RCS&RDS, enumerate mai sus.

RCS&RDS angajează un operator tehnical after sales – TAS 3G în Bucureşti.
Candidatul potrivit pentru acest post este absolvent al Facultăţii de Telecomunicaţii sau Electronică, are experienţă în activităţi GSM/UMTS, este rezistent la stres, are cunoştinţe avansate de limba engleză, are permis de conducere categoria B şi poate lucra cu un volum mare de muncă şi respecta termenele-limită impuse de angajator.
20 septembrie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru postul vacant la RCS&RDS, potrivit anunţului de recrutare care poate fi accesat aici.

RCS&RDS angajează reprezentanţi de vânzări în magazinele din Brăila, Galaţi, Craiova, Timişoara.
Eşti potrivit pentru acest post ai absolvit minimum studii medii, eşti rezistent la stres şi poţi gestiona situaţii de criză, ai foarte bune abilităţi de operare PC, ai excelente abilităţi de comunicare şi experienţă în lucrul cu clienţi. Detalii, aici.

RCS&RDS angajează pe postul de gestionar în Bucureşti şi Timişoara.
Te califici pentru acest post dacă eşti absolvent de studii medii, ai experienţă într-un post similar, ai excelente abilităţi de comunicare, eşti rezistent la stres, ai bune abilităţi organizatorice, ştii să operezi un PC, eşti atent la detalii şi ai mai lucrat cuprograme de gestiune, contabilitate.
Amănunte, aici.

RCS&RDS angajează pe postul de key account manager la Sibiu, Focşani, Slatina, Brăila, Bistriţa.
Candidatul potrivit pentru acest post a absolvit studii superioare în Comerţ, Ştiinţe Economice sau Telecomunicaţii, are minimum trei ani experienţă în vânzări de servicii, de preferat către clienţi business, are excelente abilităţi de comunicare, prezentare, negociere, persuasiune, este diplomat, orientat către client şi proactiv.
Candidatul ideal pentru acest post are permis de conducere categoria B şi cunoştinţe de limba engleză.
Informaţii suplimentare, aici.

RCS&RDS angajează pe postul de supervizor vânzări door to door în Piteşti, Ploieşti, Alexandria.
Candidatul ideal pentru acest post are studii superioare, are cel puţin un an experienţă în vânzări, a mai lucrat într-o poziţie similară sau de coordonare, are excelente abilităţi de comunicare, este rezistent la stres şi are permis de conducere categoria B.
Amănunte, aici.
12 septembrie este ultima zi în care se primesc candidaturi pentru posturile vacante la RCS&RDS, enumerate mai sus.