REACŢIA EXTREMĂ a unui STUDENT după ce a văzut Fifty Shades of Grey. Ce i-a făcut unei colege este ÎNGROZITOR

Un student american este acuzat că a violat şi a bătut o colegă de facultate, încercând astfel să recreeze o parte din filmulul "Fifty Shades of Grey".

24 feb. 2015, 17:02

Mohammad Hossain, un tânăr de doar 19 ani, student al Universităţii Illinois, din Chicago, a dezbrăcat-o pe tânăra de aceeaşi vârstă cu el, a legat-o şi a biciuit-o până când această a început să plângă de durere, ca apoi să o agreseze sexual, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi FIFTY SHADES of GREY loveşte în FEMEI. Gestul şocant făcut de o tânără în timp ce se afla în cinema

Astfel, tânăra le-a spus anchetatorilor că era în camera de cămin a băiatului, unde s-a dezbrăcat singură, însă nu şi-a dat jos şi lenjeria intimă. Atunci, băiatul a legat-o de mâini şi de picioare de pat, i-a acoperit ochii şi a început să o lovească cu o curea. Într-un final, i-a dat jos şi lenjeria intimă şi a agresat-o.

Citeşte şi Mesajele periculoase transmise de filmul „50 shades of Grey”

Fata, care este colegă cu cel care a agresat-o, a spus că anterior cei doi au au avut relaţii intime, însă nu există între ei şi o legătură sentimentală. În timpul agresiunii, ea l-a rugat plângând pe student să înceteze, însă acesta a continuat, ea reuşind să scape doar în momentul în care în camera a intrat colegul lui Mohammed.

După ce a fost arestat, tânăraul le-a declarat poliţiştilor că a fost inspirat de filmul „Fifty Shades of Grey”, pelicula care face furori în lume în acest moment.