Reacţia fanilor după retragerea Simonei Halep de la Turneul Campioanelor. Sunt şi români care o critică

Simona Halep a anunţat joi dimineaţa că se retrage de la Turneul Campioanelor din cauza problemelor medicale. Mesajul Simonei a generat un val de reacţii pe reţele de socializare.

18 oct. 2018, 08:53
Reacţia fanilor după retragerea Simonei Halep de la Turneul Campioanelor. Sunt şi români care o critică

„Imi pare rau Simo, mai ales ca acum sunt in drum spre Singapore. Dar sunt sigur ca ai luat cea mai buna decizie. Sa te faci bine repede si sa ai un an 2019 cel putin la fel de bun!”, este unul dintre mesajele transmise Simonei Halep pe Twitter, dar ele i-au fost transmise numărului 1 mondial din toate colţurile lumii.

Îţi trimit toată dragostea mea din Brazilia„, a scris un fan, în timp ce un altul a spus că turneul de la Singapore va fi mai slab fără numărul unu mondial.

Citeşte şi Reacţia lui Darren Cahill, la retragerea Simonei Halep din Turneul Campioanelor. Ce părere a avut antrenorul

Fanii Simonei nu sunt dezamăgiţi de decizia pe care a luat-o şi, la fel ca şi ea, sunt convinşi că a luat decizia corectă, pentru că sănătatea campioanei primează. „Ai luat decizia corectă, bineînţeles că a fost una grea, dar mai bine să fii 100% decât să te chinui şi să joci cu durere. Sunt trist că asta s-a întâmplat după un anul minunat pe care l-ai avut, dar sunt sigur că vei reveni mai puternică şi vei avea un sezon grozav în 2019„, a fost mesajul unui alt fan al Simonei Halep.

Au fost însă şi voci critice, unele venite chiar din România. „Ai zburat cu Turkish Airlines pana acolo si le-ai facut reclama foarte probabil pentru bani pentru ca sa te retragi (la fel si la Moscova), era clar ca astfel de accidentare nu se vindeca in 2-3 saptamani, ce nu face romanu’ pentru bani„, a fost una dintre opinii.