REACŢIA lui Liviu Dragnea după mesajul publicat de Sorin Grindeanu: „Sunt surprins de această declaraţie”

Liviu Dragnea a vorbit în exclusivitate la România TV despre mesajul publicat duminică după-amiază de premierului Sorin Grindeanu.

RomaniaTV.net
11 iun. 2017, 17:21
REACŢIA lui Liviu Dragnea după mesajul publicat de Sorin Grindeanu: „Sunt surprins de această declaraţie”

Preşedintele PSD s-a arătat surprins de postarea Premierului.

„Sunt surprins de această declaraţie. Este greu să-mi spună cineva că eu nu ţin la stabilitatea acestei ţări. Sunt un om responsabil dar îi mulţumesc premierului pentru grijă. Noi nu vorbim aici despre alte alegeri. Cred că ar fi bine să fim mult mai atenţi la ce s-a întâmplat cu programul de guvernare.

Stabilitatea unei ţări nu stă într-o persoană, stă în nivelul de dezvoltare, în pacea sociala, nivelul de educaţie, si asa mai departe. În asta stă stabilitatea unei ţări”, a spus Liviu Dragnea la România TV

Premierul Sorin Grindeanu afirmă, într-o postare pe Facebook, că România are astăzi în faţă mai multe oportunităţi, care o pot îndrepta decisiv pe drumul progresului şi prosperităţii, dar că pentru asta este nevoie de stabilitate şi predictibilitate. Postarea premierului este făcută în contextul infornaţiilor privind înlocuirea sa şi în condiţiile în care duminică seară este aşteptată evaluarea miniştrior, în ceea ce priveşte îndeplinirea programului de guvernare.

Citeşte şi Grindeanu: Încrederea românilor nu poate fi înşelată cu noi schimbări, noi crize politice, eventual alte alegeri