Reacţia lui Gigi Becali după ce Fiscul i-a confiscat 1,7 milioane euro: „N-am dat cu sapa prea mult pentru ei”

ANAF a recuperat prejudiciul imputat lui Gigi Becali în Dosarul Valiza, în conturile Agenţiei fiind transferată suma de 1,7 euro, confiscată de la patronul Stelei.

13 aug. 2015, 12:59
Reacţia lui Gigi Becali după ce Fiscul i-a confiscat 1,7 milioane euro: „N-am dat cu sapa prea mult pentru ei”

Gigi Becali a comentat la România TV punerea în aplicare a deciziei prin care în conturile ANAF au intrat 1,7 milioane euro, sumă care i-a aparţinut patronului Stelei şi pe care acesta a vrut s-o dea mită celor de la Universitatea Cluj, în aşa-numitul Dosar Valiza.

O hotărâre judecătorească a Înaltei Curţi a stabilit că este corupţie. Banii din corupţie se confiscă şi se consideră ca fiind prejudiciu. Au fost atunci puşi într-un cont asigurator la BCR, iar acum, când s-a făcut executarea, deci după ce a rămas definitivă şi irevocabilă, s-au transferat banii din contul asigurator într-un cont public, al statului român, la ANAF„, a explicat Becali.

Citeşte şi Gigi Becali alimentează conturile ANAF. Fiscul a recuperat tot prejudiciul din Dosarul Valiza

El nu a dorit să comenteze decizia justiţiei, pentru a nu strica „ordinea publică”. Mai mult decât de cele 1,7 milioane euro, lui Gigi Becali îi pare rău de cele patru luni pe care le-a stat în plus în puşcărie, pentru Dosarul Valiza.

Pentru orice om din lume sunt bani mulţi. I-am câştigat aici, nici nu am dat cu sapa prea mult pentru ei. Mi-a dat Dumenzeu noroc şi am câştigat banii mai uşor. Nu îmi pare rău de bani, îmi pare rău că am facut 4 luni de puşcărie în plus. 4 luni din viaţa mea i-am petrecut în puşcărie, departe de familia mea„, a declarat Gigi Becali, la România TV.