REACŢIA UIMITOARE a unui înotător după ce este ATACAT DE UN CROCODIL VIDEO

Mai mulţi tineri înotau într-un lac din Australia când un crocodil de mici dimensiuni a sărit fix în faţa unuia dintre ei. Bărbatul a început să râdă în hohote după ce a trecut cu bine de această întâmplare. 

19 dec. 2012, 13:15
REACŢIA UIMITOARE a unui înotător după ce este ATACAT DE UN CROCODIL VIDEO

Trei bărbaţi înotau într-un lac din Australia când unul dintre ei este atacat de un crocodil aflat pe mal. Crocodilul „zboară” la propriu în faţa unuia dintre ei, după cum arată şi filmarea postată pe Youtube. Incidentul a avut loc în parcul naţional Litchfield, aflat în din nordul ţării. 

Felix Andersson, persoana în cauză, a început să râdă în hohote în urma acestui incident. Reacţia lui este uimitoare. Majoritatea utilizatorilor cosideră această „întâlnire” cu adevărat periculoasă. 

Cu toate că animalul este de mici dimensiuni, urmările unui atac ar fi putut fi dezastruoase. Numeroase atacuri ale crocodilului de apă au fost fatale pentru mulţi oameni.

Înotătorii de origine suedeză au scăpat doar cu o amintire terifiantă care le va rămâne adânc întipărită în memorie pentru tot restul vieţii.