REACŢIA UIMITOARE a unui înotător după ce este ATACAT DE UN CROCODIL VIDEO

Publicat: Miercuri, 19 Decembrie 2012 15:15 // Actualizat: Miercuri, 19 Decembrie 2012 16:43 // Sursa: RTV.net

Mai mulţi tineri înotau într-un lac din Australia când un crocodil de mici dimensiuni a sărit fix în faţa unuia dintre ei. Bărbatul a început să râdă în hohote după ce a trecut cu bine de această întâmplare. 

Foto: Captură video

Trei bărbaţi înotau într-un lac din Australia când unul dintre ei este atacat de un crocodil aflat pe mal. Crocodilul "zboară" la propriu în faţa unuia dintre ei, după cum arată şi filmarea postată pe Youtube. Incidentul a avut loc în parcul naţional Litchfield, aflat în din nordul ţării. 

Felix Andersson, persoana în cauză, a început să râdă în hohote în urma acestui incident. Reacţia lui este uimitoare. Majoritatea utilizatorilor cosideră această "întâlnire" cu adevărat periculoasă. 

Cu toate că animalul este de mici dimensiuni, urmările unui atac ar fi putut fi dezastruoase. Numeroase atacuri ale crocodilului de apă au fost fatale pentru mulţi oameni.

Înotătorii de origine suedeză au scăpat doar cu o amintire terifiantă care le va rămâne adânc întipărită în memorie pentru tot restul vieţii. 

1 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 mar 18:30
...dar şi aşa, Antonio a preferat să rişte ca să mai ia câteva imagini cu bestiile care ieşeau din apă. Din fericire, acesta a reuşit să fugă chiar în ultimul moment, scrie The Sun. Incidentul s-a petrecut la “Crocodile Bridge”, pe...
1
EUR
4.6662
RON
18 Jun
noapte 18 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H