Reacţiile LIDERILOR PNL după anunţul de retragere al lui Crin Antonescu

Norica Nicolai şi Mihai Stănişoară, vicepreşedinţi ai PNL, au comentat anunţul de retragere din cursa pentru alegerile prezidenţiale făcut de Crin Antonescu, preşedintele demisionar al partidului.

RomaniaTV.net
31 mai 2014, 17:30
Reacţiile LIDERILOR PNL după anunţul de retragere al lui Crin Antonescu

„Deciziile domnului Crin Antonescu, de a renunța la candidatura pentru alegerile prezidențiale și la conducerea interimară a Partidului Național Liberal, dovedesc că suntem în plin proces de resetare a scenei politice cu implicații majore pentru viitorul României.

În fapt, asistăm la un veritabil MOMENT ZERO pentru toți liberalii din țara noastră. Este absolut necesar să avem o dezbatere eficientă, sinceră și responsabilă cu privire la viitorul liberalismului românesc. Această dezbatere trebuie să ofere o soluție limpede la problema care, să recunoaștem, ne frământă pe noi toți: cum să recâștigăm încrederea românilor”, susţine Mihai Stănișoară într-o declaraţie de presă.

De asemenea, Norica Nicolai a spus că va avea, luni, o discuţie cu Antonescu în Biroul Politic Naţional al PNL.

Decizia lui Crin Antonescu este inexplicabilă şi nu vreau să fac niciun comentariu înainte de a avea o discuţie cu el, lucru care se va întâmpla, luni, în Biroul Politic Naţional. Fiecare are filosofia propriei atitudini. Nu ştiu ce a generat atitudinea lui Crin Antonescu şi, pentru binele PNL, mă feresc să fac comentarii în buna tradiţie românească. PNL va avea un Congres care va lua decizii legate de candidatul la Preşedinţie şi de funcţia de preşedinte al partidului„, a spus Nicolai.