Real Madrid vine anul acesta la Bucureşti. Va juca împotriva naţionalei României

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, şi-a dat acordul de principiu pentru un meci amical România - Real Madrid, care ar urma să se dipute anul acesta pe Arena Naţională.

04 mart. 2015, 14:45
Real Madrid vine anul acesta la Bucureşti. Va juca împotriva naţionalei României

Omul de afaceri Adrian Thiess, cel care în vara lui 2012 a organizat în România meciul amical Dinamo – FC Barcelona, o va aduce anul acesta la Bucureşti pe Real Madrid, care ar urma să dispute o partidă de verificare împotriva echipei noastre naţionale. Thiess susţine că a obţinut în acest sens acordul de principiu din partea conducerii FRF.

Citeşte şi Real Madrid, echipa anului 2014. Ce loc ocupă Steaua

Am avut miercuri o întâlnire. Abordarea FRF-ului faţă de propunerea pe care o are din partea noastră e o surpriză foarte plăcută. Acum suntem în faza în care găsim variantele potrivite ca un eveniment de această anvergură să aibă loc. Eu văd o deschidere foarte, foarte pozitivă din partea FRF-ului şi sunt plăcut impresionat. Oamenii sunt deschişi, sunt pregătiţi„, a declarat Adrian Thiess, pentru agenţia Mediafax.

Citeşte şi Real Madrid a câştigat CM al CLUBURILOR

Partida ar urma să se dispute în luna august, însă în cazul în care nu se va ajunge la un acord cu reprezentanţii FC Steaua – club care are cei mai mulţi jucători selecţionaţi la naţională – din cauza programului încărcat din acea perioadă, atunci amicalul ar putea avea loc în luna noiembrie.