Realitatea Media, datorii uriaşe la stat

Realitatea Media, compania condusă de Cozmin Guşă şi Rareş Bogdan, este pe primul loc în topul datornicilor aflaţi în insolvenţă, cu plăţi restante în valoare de peste 89 de milioane de lei, potrivit România TV. 

RomaniaTV.net
31 mart. 2015, 15:26

Realitatea Media SA, societatea care administrează postul de televiziune Realitatea TV, are datorii totale la ANAF de aproape 90 de milioane de lei, adică 20 de milioane de euro. Dintre acestea, peste 53 de milioane de lei sunt datorii curente neachitate. Restul sunt restanţe mai vechi, cu care Fiscul este înregistrat în calitate de creditor la masa credală a firmei.

„Mă refer la societăţi care nu plătesc CAS, şomaj, sănătate, pensie pentru angajaţii lor. Şi fără să port vreun război cu nimeni din media … despre Realitatea Media, doar la CAS au 25 milioane de lei, la sănătate 12 milioane, la şomaj …. problema este de protecţia angajaţilor – total este de 89.662.934 lei”, a declarat premierul Victor Ponta.

Societatea Realitatea Media este în insolvenţă în septembrie 2011. Procedura are ca scop redresarea financiară, însă compania continuă să acumuleze datorii.