De ce a plecat de acasă Rebeca Cocora, adolescenta de 14 ani. Ce s-a întâmplat timp cu ea de o săptămână, pe străzi

Detalii uluitoare au ieșit la iveală despre ce a făcut Rebeca Cocora, adolescenta din Timișoara, cât timp a fost căutată de Poliție și de părinții ei. Fata de 14 ani a plecat de acasă după ce ar fi avut un vis în care a fost îndemnată să părăsească locuința.  

RomaniaTV.net
19 apr. 2018, 05:32
De ce a plecat de acasă Rebeca Cocora, adolescenta de 14 ani. Ce s-a întâmplat timp cu ea de o săptămână, pe străzi

După ce ar fi visat să facă o aventură, Rebeca și-a luat haine de schimb într-un ghiozdan de școală și a plecat de acasă, după ce se întorsese alături de părinți și de sora sa de la țară, unde petrecuseră Paștele, notează observator.tv.

Adolescenta de 14 ani a luat bani și s-a urcat într-un tren ca să viziteze Bucureștiul. După cum ea însăși a povestit, fata s-a plimbat pe străzi, a vizitat mai multe obiective turistice și a dormit pe bănci, în parcuri.

Sora Rebecăi a anunțat, pe Facebook, că tânăra a fost găsită și s-a întors acasă, în siguranță.

“Sora mea Rebeca Sara Cocora, a fost găsită azi noapte, în Lugoj, abandonată pe o bancă! Dumnezeu este în control! ••• distribuie să știe toată lumea •••”, a scris Flavius Cocora pe reţeaua de socializare.

Rebeca Sara Cocora, o fată de 14 ani din Timişoara, a fost căutată cu disperare de către familie şi Poliţie după ce a dispărut de acasă în urmă cu o săptămână. Fata, elevă a unei şcoli din Timişoara a fost în vacanţa de Paşte împreună cu familia, la sat, în Caraş-Severin.

Miercuri 11.04.2018, fata a plecat din Caraş-Severin la Timişoara, împreună cu nişte cunoştinţe, pentru a merge la şcoală. Cunoştinţele familiei Cocora au lăsat-o pe Rebeca Sara într-o staţie de autobuz, de unde fata trebuia să meargă acasă, iar apoi la şcoală.

Fata a ajuns acasă, unde şi-a schimbat pantofii, şi-a luat geanta de şcoală, dar fără caiete şi cărţi în ea. A mai luat cu ea telefonul, încărcătorul şi buletinul, iar în ziua respectivă nu a ajuns la şcoală. Din acel moment, nu s-a mai ştiut nimic de ea, telefonul fiind închis.