Rebecca, fata cea mare a Anamariei Prodan, are iubit. Tânăra trăieşte o frumoasă poveste de dragoste FOTO

Rebecca, fata cea mare a Anamariei Prodan, are iubit și nu ascunde acest lucru. Sexy-impresara știe de relația celor și chiar este încântată.

RomaniaTV.net
21 mart. 2017, 10:03

Sexy-impresara a avut întotdeauna grijă de copii ei și mai ales ca acestora să nu le lipsească nimic, scrie spynews.ro. Rebecca are un iubit cu care s-a afișat pe rețelele de socializare.

Citeşte şi Reghecampf, prima reacţie după ce Steaua a revenit pe locul 1

Rebecca Dumitrescu Prodan apare în mai multe fotografii extrem de apropiată de un tânăr, iar toți prietenii virtuali ai tinerei s-au înghesuit cu comentarii cât mai mai drăguțe la adresa celor doi. Chiar și Anamaria Prodan Reghecampf a apreciat fotografiile fetei ei cu iubitul.

Anamaria Prodan Reghecampf este un agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea în liga a doua, preşedinte de club la FC Snagov în liga a doua, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la FC Gloria Bistriţa şi Concordia Chiajna.

Celebra impresară are trei copii: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu şi Laurențiu Reghecampf Junior. În 2008, Anamaria Prodan s-a căsătorit cu Laurențiu Reghecampf.